Kisalföld logö

2017. 05. 28. vasárnap - Emil, Csanád 12°C | 24°C Még több cikk.

KÉSZ-koncert Semjénnel

Győr. A Keresztény Értelmiségiek Szövetségének győri szervezete hagyományos hangversenyét a 250 éve született Mozart műveiből „Megtisztul a lélek” címmel tartja november 25-én, szombaton este 6 órakor az Aradi vértanúk útja 16. szám alatti Richter Teremben. A hangverseny védnöke dr. Pápai Lajos megyés püspök, fővédnöke Jókai Anna Kossuth-díjas és Magyar Örökség-díjas író, díszvendég Semjén Zsolt, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) elnöke. A Győri Filharmonikus Zenekart Medveczky Ádám vezényli, a Mozart-áriákat a Magyar Állami Operaház művészei éneklik. Jegyek vásárolhatók a Nemzeti Filharmónia irodájában, a Kisfaludy utca 25. szám alatt és a Tourinform-pavilonban, az Árpád út 32. szám alatt.

Nyílt nap

Győr. A Szent-Györgyi Albert Általános Iskola, Középiskola és Kollégium holnap délelőtt 8–10 óra között nyílt tanítási órákat tart az alsó tagozatban. A leendő első osztályos tanulókat és hozzátartozóikat várják, akik megismerkedhetnek az intézményben zajló oktató-nevelő munkával, az első osztályos tanító nénikkel s a tanórán kívüli foglalkozásokkal. A tanítási órák után egyéni beszélgetésre is mód nyílik.

Baba-mama klub

Győr. A Kovács Margit Óvoda baba-mama klubja ma délután fél 4-től este 5 óráig várja a kicsiket és anyukáikat. Megismerkedhetnek a só-liszt gyurma, illetve gyümölcssaláta-készítéssel és az egészséges életmódra nevelés lehetőségeivel.

Popper Vilma emléke

Győr. A megyei irodalmi hét kiemelkedő eseményeként Popper Vilma győri írónőre emlékeznek szülőházánál (Kossuth u. 14.) holnap délelőtt 11 órától a Kossuth Lajos Ipari Szakképző, Szakiskola és Kollégium diákjai. Köszöntőt mond Oláhné Médl Gizella, a holokausztról Hatos József beszél, műsort adnak a 11. b-sek, majd Hani Jánosné zárszavát követően megtekintik a zsinagógát.

Esély a gyógyulásra

Győr. Az Esély a Gyógyulásra Rákbetegek Egyesülete holnap délután 2 órakor kezdődő összejövetelén a támaszadó irodában (Rákóczi u. 10.) Lajosházi Pétert, a Flavinárium Zrt. munkatársát látják vendégül.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lábunk legyen mindig szem előtt

A téli lábkényeztetéshez néha nem elég a fürdősó, levendulaolaj és a kenőcs. A problémás… Tovább olvasom