Kisalföld logö

2018. 07. 19. csütörtök - Emília 18°C | 27°C Még több cikk.

Kedves Olvasóink!

Nem terveztünk erre az évre előfizetői díjemelést. Nem terveztünk, mert úgy tűnt, hogy az áfacsökkentés teljes mértékben ellensúlyozza költségeink növekedését. Sajnos nem így történt, a papírár jelentősen emelkedett, romlott a forint árfolyama, több nem várt, kedvezőtlen hatás érte a kiadót. Ezért kényszerű döntés született arról, hogy a lehető legkisebb mértékben ugyan, havonta mindössze hatvanegy forinttal, de emelni kell a Kisalföld előfizetői díját. 1529-ről 1590 forintra.

A család napilapja terjedelmét tekintve továbbra is a legolcsóbb napilap marad a regionális lap-

piacon. Az előfizetők havonta 800 forintot takaríthatnak meg, átlagosan 62 forintot fizetnek egy Kisalföldért. Alig több, mint egy félgombócnyi fagyi árát.
Kedves Olvasóink! A Kisalföld szerkesztősége nap mint nap azon dolgozik, hogy ezért az alig több mint fél gombóc fagyi áráért friss, helyi hírekkel lássuk el, informáljuk, szórakoztassuk Önöket, védjük érdekeiket, kampányoljunk jó ügyekért. Hogy tartalmas, érdekes újságot készítsünk. Reméljük, Önök is így érzik, és továbbra is megtisztelnek bennünket bizalmukkal.
Megértésüket kérve, tisztelettel:

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Aktív pihenés húsvétkor

Egyre többen csomagolnak össze húsvét közeledtével: a locsolkodókra várás helyett az ország más… Tovább olvasom