Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Kedves Előfizetőink!

A Kisalföld a mögöttünk álló évben is hű maradt céljaihoz: azon túl, hogy tartalmas újsággal, sok-sok helyi hírrel szolgáljon, az olvasóival karöltve, a nyilvánosság erejével élve egyúttal intézménnyé is váljon régiónkban. Nélkülünk, az Önök hathatós támogatása nélkül nem jöhetett volna létre a győri szívcentrum, a megyei autistaotthon. Nem juthatott volna minden tűzoltó- és mentőautóba navigációs készülék. Nem segíthettük volna a tehetséges bősárkányi Szabó Andrist egy csodaszép CD kiadásához.

A nyilvánosság ereje nélkül nem kaphatna támogatást a Mosoni-Duna és a Szigetköz, nem maradhatna súlyponti kórház a soproni. Nem jöhetne létre XX. Század Múzeum az ’56-os mosonmagyaróvári sortűz helyszínén. És nem büszkélkedhetnénk az Önök receptjeiből összeállított kiváló szakácskönyvekkel.
Igen, közösségi kampányaink sikere mind-mind Önöknek köszönhető. Ezen az úton szeretnénk menni a jövőben is. Annak érdekében, hogy a Kisalföldet továbbra is a megszokott színvonalon tudjuk elkészíteni, az infláció mértékében kénytelenek vagyunk emelni lapunk előfizetési díját. Kérjük megértésüket, és azt, hogy maradjanak velünk. Azért, hogy jövőre is eredményesen kiállhassunk az Önök érdekeiért. Hogy együtt, összefogva ismét sokat tehessünk szűkebb hazánkért, a Kisalföldért, ahol élünk.
Tisztelettel:

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több mint sport

Nehéz lenne egyetlen jelzővel illetni mindazt, amit a taoista tai csi jelent. Több mint sport és nem… Tovább olvasom