Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

KDNP: Gyurcsány Ferenc azonnal vonuljon vissza a közéletből!

A KDNP bocsánatkérésre és a közéletből való azonnali visszavonulásra szólította fel hétfőn Gyurcsány Ferenc volt kormányfőt.
A KDNP bocsánatkérésre és a közéletből való azonnali visszavonulásra szólította fel hétfőn Gyurcsány Ferenc volt kormányfőt a Nagy Imre egykori házánál vasárnap elmondott beszéde miatt.

A kisebbik kormánypárt MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: Gyurcsány Ferencnek nem csak minden jóérzése és tisztánlátása, de a realitáshoz való minden kapcsolata elveszett, amelynek legszebb példája a vasárnapi, Nagy Imre egykori házánál mondott beszéde.

A KDNP szerint már az "eleve gyomorforgató, hogy Gyurcsány azon garnitúra kegyeltjeként kezdett politikai karrierbe, amelyik korábban kivégeztette az így mártírrá lett miniszterelnököt". A DK politikusa megannyi párt és szervezet után most tisztességről, nyitottságról és erkölcsösségről szónokol.

A kisebbik kormánypárt felszólítja Gyurcsányt, hogy azonnal vonuljon vissza a politikai közéletből szemlőhegyi villájába és keresse tovább szakdolgozatát, de előbb kérjen bocsánatot minősíthetetlen kifejezéseiért, attól a sok-sok millió magyartól, akik keresztények, akik konzervatívak, akik a középosztályhoz tartoznak, s akiket most is megbántott - írták.

Hozzátették: "az egyházakat hörögve" pocskondiázó kijelentéseivel a volt kormányfő csupán önmagát minősíti. Amikor a társadalmat a legelesettebbeken keresztül odaadóan szolgáló egyházakat szapulja, akkor olyan mélyre süllyed Gyurcsány, amely a politika legalját jelenti - fejtették ki.

A KDNP szerint a volt MSZP-s vezető szavazatszerző beszédei ártanak a tisztességes baloldali embereknek is, akik így kénytelenek magukon viselni a saját elmondása szerint is "egy darabig bérmálkozó" képviselő szégyenfoltját, aki a mai napig az őszödi hazugságbeszédre nem csak büszke, hanem azt korszakváltásként értékeli.

Gyurcsány Ferenc a baloldali erők összefogását sürgette a jövő évi választás előtt, a kormány leváltására vasárnap Nagy Imre mártír miniszterelnök egykori rózsadombi házánál a Demokratikus Koalíció (DK) rendezvényén. Beszédében Orbán Viktorra utalva leszögezte:"hatalma érdekében az ócska, ósdi keresztény, konzervatív középosztály összes eszmei zagyvasága és önzése által fordított utat jár, lopja a szabadságot." Ennek következménye - a szónok szerint -, hogy ma félnek az emberek, csöndben vannak. Szavai szerint attól lehet tartani, hogy a jövő évben még a szavazófülkében is félni fognak, mert a hatalom még ott is figyeli őket, hogy kire adják a voksukat.

A volt miniszterelnök szónoklatában - tapsok kíséretében - többször is visszatért Orbán Viktor és kormánya kritikájára, amíg a maga őszödi beszédét a megtisztulás, egy új korszak kezdeteként jellemezte.

Olvasóink írták

42 hozzászólás
 • 42. Eva- 2013. június 21. 20:20
  „40. Valaki 2013.06.20. 21:17

  http://atv.hu/videotar/20130621_a_gyurcsany_beszed_belulrol

  nem is támadták szinte semmiben, mert a felvetett téma--Nagy Imre/Kádár bizony ki van a beszédben fejtve---csak aki az eredeti szöveget nem hallgatja, az azt mondja amit mondanak neki a beszédről.

  a többiek pedig többnyire már tanultak őszödből és hallgatják az eredetit is :)”
 • 41. Demalgon 2013. június 21. 12:24
  „De nagyon féltitek a grázkezelti hatalmat.”
 • 40. Valaki 2013. június 20. 21:17
  „http://magyarinfo.blog.hu/2013/06/17/nekrolog_gyurcsany_ferenchez”
 • 39. koppenhágó 2013. június 20. 18:45
  „gyurcsány is meg fogja úszni, mint ahogy a haverja a horngyula.... gyalázat
  meg sem próbálták felelősségre vonni... hihetetlen”
 • 38. Demalgon 2013. június 20. 17:37
  „Tanulj meg helyesen irni, tanulj meg gondolkodni, értelmezni, főleg szöveget. Bár nyugodtan bevallhatod, hogy azok közé tartozol, akik azért menekültek itthonról, beolvadva a valódi menekülők közé, mert idehaza olyan cselekedetet követtek el, ami miatt amúgy is bitó járt volna, és az nem politikai bűn. Mit követtél el? Kifosztottál valakit, megöltél valakit? Nem szégyen beismerni. Általában azok ugatnak és kekeckednek, akik terelni szeretnének önmagukról.

  Egyébként ki az a mi? zeta/valagi skizopáros? Esetleg te, a szökött hobbi .. nem tudom meghatározni milyen nemzetiségű, helyesirást hallomásból sem ismerős egyed? Ugyanmár. A kedvenc mondatom idézve: a zuhanás is a repülés egy formája. A ti szemszögetekből, valahonnan a gödör aljáról is lehet úgy nézni másokat, mintha ők lennének alul, s ti felül. De ilyenkor - ha közelebb vagytok - megpaskolják normális gondolkodású emberek a buksitokat azzal a mondattal: "majd megnyugszol kutyuskám".
  Viszont narancshátsónyalóként tökéletesen mutatod fajtád minden nemzeti betegségét. Gratulálok. Egy nemzet ... ja tényleg bocs, te nem tartozol bele, úgyhogy rád nem vonatkozik ... ellensége önmaga ostobasága. Amig a hozzátok hasonló <moderálva> gondolkodásra képtelenek, addig a nemzet a süllyesztő felé fog tartani. Agyat kéne növeszteni, s folytatni az evolúciós folyamatokat, mielőtt rákiabálsz másokra, kik rég lehagytak, hogy "fejlődnöd kell még". Az, ha te lemaradtál valahol a cimboráiddal, az saját magad és a környezeted sara. A normális gondolkodásúakhoz meg már késő felnőnöd, megmaradsz a gyámsági szinten.”
 • 37. Eva- 2013. június 20. 17:31
  „A kdnp vállalta a fidesz feltétlen támogatását

  lelke rajta

  a kdnp tisztességes emberekről beszél, akik keresztények , konzervatívok, és középosztálybeliek

  Őket Gyurcsány nem is sértette
  csak az, ósdiakat közülük:
  akik bizony viselik a két vh közötti címeket!”
 • 36. zeta62 2013. június 20. 13:29
  „35. Santos 2013.06.20. 13:11

  Talált, süllyedt!
  :)))))))”
 • 35. Santos 2013. június 20. 13:11
  „34.demi.Gondolod van valaki aki végigólvasná túl hosszúra nyúlt,bégetésedet?Pár sort elólvasva rájöttem,jól ismered saját magadat,de ezt rövidebben is elmondhadtad volna.Te már tul vagy azon,hogy valamit is fejlödhetnél.Ám csak próbálkozzál tovább,mi igy szórakozunk veled.”
 • 34. Demalgon 2013. június 20. 08:41
  „waffenstürzmeister, attól, hogy veled súlyos gondok vannak egy bizonyos állomány területén azt minden normális és épkézláb ember tudja. Az, hogy valamihez, sőt pontosítok szinte mindenhez totál hülye vagy, az pedig téged minősít. Beleugatsz mindenbe, amiről halvány fingod sincs, olyanokról mondasz kész tényeket, aminek utána sem nézel, tipikusan olyan vagy, mint a csorda, a birkamenet, ahol elől a vezérkos, a többi meg agy nélkül bégeti ugyanazt a szólamot, amit az első.

  Egy ország akkor ítéltetett pusztulásra, ha annak lakói az emberi ostobaságnak engedelmeskedve teret adnak neki. Minél több ilyen "technikai problémás" egyed létezik, annál inkább billeg a mérleg ebbe az irányba. Ehhez tartozik másik kedvenc mondásom: "a zuhanás is a repülés egy formája", ergo gödör aljáról, ha valaki felszól a gödör tetejére saját agyában ez lejátszódhat úgy is, hogy ő az, aki leszól a másiknak, és mindenki csúnya gonosz bácsi és néni, aki ezért ki meri röhögni.

  Szal ami a lényeg: ne ugass bele olyanokba, amihez nem értesz, tudom, hogy korlátozottságodnak a tények nem kevés többletmunkát adnak és folyamatosan megbuksz a szellemi teljesítő és megértőképességi teszteken, de bölcsebb leszel, ha az, amiről halvány fingod sincs, a véleményed nélkül marad. Hidd el, kevesebben röhögnének ki téged. Racionális emberhez meg kevés vagy. Ha példát kellene rólad mondani, akkor azokhoz hasonlítasz, akik 7/24-ben a kocsmában vannak, elitták már rég az eszüket, és csontrészegen kitámolyognak, hogy majd ők megmondják, és egy értelmes, épkézláb véleményük sincs. Ha meg nem adnak nekik igazat, akkor hörögnek. Nőlj fel, és volt lehetőséged arra, hogy tanulj, hogy a sötét foltokat csökkentsd. Nem éltél vele, úgyhogy amihez nem értesz azzal szemben bölcsebb leszel, ha kussolsz.”
 • 33. rommel2 2013. június 19. 21:02
  „DEMALGON
  HÓNAPOK ÓTA FIGYELEM IRÁSAIDAT .............................................
  FEJLŐDÉSRŐL NEM TUDOK BESZÁMOLNI ,
  DE VAN EGY JÓ HIREM :
  <moderálva>”
 • 32. Demalgon 2013. június 19. 18:42
  „valagi, nőlj fel, ha meg már születéstől fogva gondok vannak, akkor keresd fel gyógyszerészed és gyámod a mellékhatások elkerülése végett.”
 • 31. zeta62 2013. június 19. 15:00
  „2. Szabra 2013.06.17. 13:52

  fleto akkor volt keresztény, amikor én hindu...

  https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/484020_537523246298560_917091256_n.jpg”
 • 30. Valaki 2013. június 19. 13:18
  „" ha demalgont báncsák, akkor delmagon vagyok! ..." :)))”
 • 29. Demalgon 2013. június 18. 17:41
  „Waffenstürzmeister, ész is kéne ahhoz, hogy veled egyet lehessen érteni. Jelenlegi állapotodban szintcsökkenéssel járna az egyetértés bármiről is legyen szó”
 • 28. Valaki 2013. június 17. 21:46
  „14. oxana 2013.06.17. 15:47

  9. Valaki

  Akkor azért üldöztek ki téged Sopronból!

  Nem kiszlányom, még mindíg ott lakom. :)))

  17.
  Kecskefejezők nincs stílusuk.”
 • 27. Eva- 2013. június 17. 21:35
  „26-hoz

  GyF tud halkéssel enni!
  és tud mást is!

  A hazugságokt te még most is szívesen fogadod, mert azt hiszed, hogy az nem hazugság:
  rezsicsökkentés például
  kdnp-s félremagyarázási ismételt kisérlet

  de semmi baj --néhányan már értik! amit kell.
  van, aki 2006-tól”
 • 26. rommel2 2013. június 17. 21:18
  „EGY KULTÚRÁLT , DEMOKRATIKUS ORSZÁG POLITIKÁJÁBAN EGY ILYEN , KULTÚRÁLATLAN , ÚTSZÉLI MODORÚ ,
  BOHÓCKODVA TÁNCOLÓ ÉS A HAZUGSÁGAIT NYILVÁNOSAN FELVÁLLALÓ EGYÉN NEVE FEL SEM MERÜLHETNE !!!
  REMÉLEM A POLITIKAI JÓÉRZÉSSEL MÉG RENDELKEZŐ BALOS KOLLÉGÁK EGYETÉRTENEK VELEM .....................”
 • 25. Czimbora 2013. június 17. 21:05
  „A KDNP egy hazúg álszent,ELVEK NÉLKÜLI, még a vallási fogalmakat sem ismerő,MSZMP-vel egyenértkű semmi kis galeri.”
 • 24. islander 2013. június 17. 20:54
  „Csak hátrább az agarakkal t. KDNP !
  1. Nézzünk szét ki is tanult ingyen " azon garnitúra " jóvoltából ?
  2. " Azon garnitúra kegyeltjeként " ki is volt KISZ-titkár?
  3. " Azon garnitúra kegyeltjeként " kinek az apja volt megyei párttitkár?
  4. Nagyon elsikkadt valakinek a diplomamásolása is. Mind a kettőé !
  5. Kapjon már a fejéhez a t. KDNP is. ( Ha még van )
  Ebben az országban csak attól lehet bocsánatot kérni :
  - akinek kivették a munkát a kezéből, mert nem értett egyet a hazugságokkal
  - akit kirúgtak, mert sógor-koma-jóbarátnak kellett az állás
  - akinek hazudtak a választási-kampányban
  - akinek lehetetlenné tették az életét és el kellett mennie az országból megélhetést
  keresni
  Hosszan sorolhatnám, de sok értelme nincs ...
  Marad tehát a remény ( a változásra ) úgyis az hal meg utóljára.”
 • 23. embertelen 2013. június 17. 19:06
  „Gyurcsány ne vonuljon vissza a közéletből, ha valaki mocskos és velejéig korrupt, azt valakinek meg kell mondania! Orbán rárontott a nemzetre, szisztematikusan teszi tönkre a magyarokat. Bezzeg földmutyival, trafikmutyival ezerrel nyomatja a lóvét saját csókosainak. A hozzászólásokból látom, hogy a vérnarancsos Valaki is itt van, bezzeg nem láttam a hozzászólásaidat az illetékek Orbán általi felcsökkentésről szóló cikknél. Talán ott szégyelled magad, meg a többi fideszes is, mert ott egyetlen egy fideszes hozzászólás nincs! Ott kellene legénykedned!”
42 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

E-útdíj: folyik a szerződéskötés a flottakövető szolgáltatókkal

Tizennyolc flottakövető szolgáltatóval kötött szerződést az Állami Autópálya Kezelő (ÁAK) Zrt.… Tovább olvasom