Kisalföld logö

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 9°C Még több cikk.

Kaszinó

A napokban a mosonmagyaróvári, halászi és máriakálnoki középiskolás diákok az 1848-as kaszinóban bizonyíthatták történelmi jártasságukat.
– Felhívásunkra a helyi középiskolák diákjai lelkesen jelentkeztek – tájékoztatott Bérci Csaba kaszinófelelős, aki elmondta: közel ötven csapat nevezett be, köztük huszonkét középiskolai, illetve huszonnégy általános iskolai csapat. A ’48-as kaszinó egy olyan vetélkedő volt, ahol a szerencsejáték és a történelmi séta által a

diákok lehetőséget kaptak nemzeti múltunk romantikus időszakának megismerésére. Az első helyezést a középiskolások között a Kossuth Lajos Gimnázium diákjai tudhatják magukénak: Domsich Márta, Freimann Gábor és Hegedüs Hajnalka. Az általános iskolák versenyében első holtversenyben az Ujhelyi Imre Általános Iskola (Borbély Renáta, Kovács Kristóf, Szqcs Renáta, Salamon Viktória, Sarok Réka, Tercs Ádám) csapata. Különdíjas a Hunyadi Mátyás Ipari Szakmunkásképző Intézet és Szakközépiskola 11. b-s csapata (Bujcs Barbara, Ratkó Krisztina, Dorneanu Elena Loredana). Az előzetes feladat megoldásáért különdíjban részesítették az általános iskolások között a Bolyai János Általános Iskola 8. a osztályából Bejczi Katát, Szabó Vanesszát és Béli Martinát. A középiskolások között a legjobb feladatot a Bolyai János-szakközépiskola 10. b osztályos csapata (Agócs Szabrina, Cseri Edmond, Gábora Bernadett) adta be.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

MIVEL TÖLTÖTTE MÁRCIUS 15-ÉT?

Tovább olvasom