Kisalföld logö

2017. 08. 20. vasárnap - István 18°C | 23°C Még több cikk.

Kártérítési pert indít az Origo ellen Széles Gábor vállalkozó

Az Origo cikkje szerint Széles Gábor "meghamisította a negyedik csillagot" a Batthyány Wellness Kastély besorolásában.
Személyiségi jogsértés miatt kártérítési pert indít az Origo ellen Széles Gábor a hírportálon pénteken megjelent, és a vállalkozó szerint személyére és a Batthyány Wellness Kastélyra vonatkozóan valótlan állításokat tartalmazó cikk miatt.

A per megindításáról Széles Gábor közleményben tájékoztatta az MTI-t.

A hírportál azt írta: honlapján, Facebook-oldalán és a friss képek tanúsága szerint a homlokzatán is négycsillagos hotelként hirdeti magát Széles Gábor nagyvállalkozó zalacsányi wellnesshotele, a Batthyány Kastélyszálló. A szálloda azonban sohasem szerezte meg az ehhez szükséges minősítést - tette hozzá.

Az Origo érdeklődésére a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége megerősítette, hogy a nemzetközi Hotelstars Union rendszer részeként működő minősítő rendszerben a Batthyány Kastélyszálló nem kezdeményezett új eljárást azóta, hogy 2011 novemberében megkapta a háromcsillagos superior besorolást.

Az Origo szerint azután került föl a negyedik csillag, hogy május 19-én az Index hírportálon megjelent egy cikk Széles Gábor egy háromcsillagos szállóban fogadta a dubaji sejket címmel. Horváth Roland, a hotel volt igazgatóhelyettese szerint Széles Gábor személyesen telefonált, és utasította a vezetőséget, hogy "tegyenek ki még egy csillagot". Az Origónak Horváth Roland azt mondta: neki kellett elmennie az új csillagért, és azt ki is tették, hiába érvelt azzal, hogy "egy ilyen változáshoz a szolgáltatások javításának is kapcsolódnia kellene". A cikk szerint Horváth Roland nemrég munkaügyi pert indított a szállodát üzemeltető SGH Vagyonkezelő Kft. ellen, mert állítása szerint szeptemberben indoklás nélkül elbocsátották.

Széles Gábor közleményében kiemelte: a cikkben szereplő Horváth Roland cégüknél nem volt sem szálloda igazgató-helyettesi, sem más igazgatói beosztásban, munkaviszonya közös megegyezéssel szűnt meg. Arról nem tudnak, hogy a cég ellen munkaügyi per indult volna.

Mint írta: Horváth Roland és édesanyja Horváth Ferencné Szalagyi Erzsébet a cég munkatársainak folyamatosan "zaklató és alpári" leveleket küldtek, amelyek miatt nemrég kénytelenek voltak rendőrségi feljelentést tenni.

A vállalkozó leszögezte: a szálloda minősítésének növelését a fejlesztések alapozták meg, amiről bárki meggyőződhet a helyszínen.

Olvasóink írták

 • 11. WeiseÖdenburg 2013. november 17. 17:53
  „4. Lívia66 2013.11.16. 10:38
  Lívike teljesen igazad van. A három csillag az jelzi a századost.A négy csillag az őrnagy ? Most vagy előléptették vagy jogtalan a rendfokozat viselés?”
 • 10. okostojas007 2013. november 17. 17:37
  „nem szabadna politikai szlogen szerint növelni a szálloda minősítését...
  - ha kevés a csillagod , hozzál magaddal még egyet..
  De ! szerintem a sejk ? nem azért jött ide hogy a csillagokat számolja ...
  sokkal érdekesebb lett volna a falak között történteknek...
  ezzel a " dubajozással" csak mindig a gond van ....”
 • 9. Alfonzka 2013. november 16. 20:11
  „Legjobb védekezés a támadás. Leleplezték, meg még neki áll feljebb... Azért mert jogtalanul van kint a 4. csillag nem indul eljárás ellene?”
 • 8. Nemszavazok 2013. november 16. 18:41
  „4. Mit várnak a vendégek? Ahol csalnak a csillagokkal, csalnak a szolgáltatásokkal. Ikarusz bácsi kicsit agresszív, kicsit békamenetes, kicsit újgazdag, annak minden nyűgével.”
 • 7. VargaP 2013. november 16. 18:00
  „Jól tudom, hogy Széles Gáboré az Ikarus? ha igen, miért Mercedes buszokkal fuvaroz Budapesten, a BKV-nak bérben.
  Erre varrjon gombot, ne a perekre.
  Magyarország jobban teljesít.”
 • 6. tati 2013. november 16. 10:44
  „4 4 Lívia66
  bocs,nem plagizálok(azt meghagyom plagipali bácsinak),de pont írtam én is ugyanazt a véleményt,mint Te,csak később jelent meg...:-)”
 • 5. tati 2013. november 16. 10:41
  „na szuper,az idióta azt hiszi,más is az,nem csak ő....
  nyilatkozata szerint akkor én úgy döntök,hogy van egy A B C hivatásos jogsim,de pecsételek még bele párat,mert akkorára nőttem ,hogy a lábam eléri már a kamion gázpedálját is.... :-)
  inkább maradt volna kussban.
  csak ötlet a sok ott welnesezőnek,hogy pereljék őket a nem kategóriának megfelelő árak miatt.indokolatlanul kicsalt többletköltség miatt.
  ez csalás,jobb lenne,ha a tulaj kussolna.”
 • 4. Lívia66 2013. november 16. 10:38
  „Tegnap rákerestem a szállodára a neten, valóban 4 csillagosnak hirdeti magát. A szállás.hu-n elolvastam a véleményeket róla, szinte mindenki felháborodott valamin az ottléte alatt, és több vendég azt kérdezte, hogy lehet ez a hely, ilyen szolgáltatásokkal 4 csillagos??? Annyira nem kommunikálnak a vendégekkel, hogy a felháborodott kritikákra azt írták vissza, hogy köszönjük a pozitív visszajelzést...
  Ezt úgy hívják, hogy az emberek tudatos bacsapása.
  Ha én 4 csillagos ellátásért fizetek és nem kapom meg, az csalás.. Nem?”
 • 3. Abalajobb 2013. november 16. 10:05
  „Nagy az Isten állatkertje, Gábor is ott van benne...”
 • 2. Csetneky 2013. november 15. 22:49
  „Csak a Jobbik megoldást érdemes választani. Egyetlen esély, különben reménytelen az összefonódások miatt.”
 • 1. háté 2013. november 15. 22:06
  „El kell ezeket zavarni a lopott lovét államosítani! - ezek az atyaistennek képzelik magukat, pedig csak bűnözők!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Háztáji sertés-programot indít az Auchan Karcag környékén

A karcagi sertéstartás valaha ugyanolyan hagyománynak számított, mint Makón a hagyma, vagy Kalocsán… Tovább olvasom