Kisalföld logö

2017. 02. 23. csütörtök - Alfréd 5°C | 12°C Még több cikk.

Kármán Irén: a szocialisták is sárosak az olajügyekben

A Fidesz és az MDF mellett a szocialisták is belekeveredtek az olajbotrányokba -ezt mondja legfrissebb blog bejegyzésében Kármán Irén. Panaszkodott a rendőri eljárás miatt a pénteken megvert újságírónő.
Az életveszélyesen megvert újságíró internetes naplójában hétfőn késő este óta szó szerint ez olvasható: "Azt kérdeztétek és kérdezik folyamatosan tőlem, hogy mi arról a véleményem, hogy szaros-e a másik oldal is. Igen. Kormányokon átívelően folyt a rendszerváltás utáni legnagyobb gazdasági bűncselekmény-sorozat".

Kármán Irén hosszú idő óta nyomozott a kilencvenes évek olajbotrányainak ügyében, amelyeket - véleménye szerint - végül eltusoltak. Az újságíró blogbejegyzésében az áll: " (...) úgy gondolom, hogy kormányváltás helyett és időközi választások helyett a törvényes hatalomnak kell megadni azt az esélyt, hogy kisöpörje azt, ami a szőnyeg alatt van, és lehetőséget adjon arra, hogy ne egy bezárkózott, megfélemlített országban éljünk. Mi, akik a rendszerváltáskor hittünk a demokrácia alapintézményeiben, azt valljuk, hogy a bűnösöknek bűnhődnie kell, és a nyilvánosság pedig nem ellenünk, hanem értünk, szabad polgárokért van."

A hétfői parlamenti ülésen a miniszterelnök azt mondta: átnézik a 85 évre titkosított anyagokat, és politikai okból semmit nem tartanak titokban.

Panaszkodott a rendőri eljárás miatt

Panaszkodott a rendőri eljárás miatt a pénteken megvert újságírónő. Kármán Irén a Magyar Hírlapnak azt mondta: a rakpartra hívott járőrök életszerűtlennek tartották a vele történteket és először nem is engedték, hogy kórházba szállítsák a mentők. Az újságírónő a lapnak azt mondta, hogy a rendőrök a tizenhat éves fiát gyanúsították meg azzal, hogy hasba rúgta.

Kármán Irén azt is elmondta: nem örül neki, hogy a Papa néven ismert egykori főnyomozó "hülyeségei" megjelennek. Sándor István ugyanis azt nyilatkozta, hogy az újságíró megverésével nem neki, hanem az olajügyekben leginkább érintett embernek akartak üzenni.

Az újságírónő megverése kapcsán vizsgálódó Nemzeti Nyomozó iroda az olajügy rendőrségi anyagait összeveti Kármán Irén Szemben a maffiával című könyvének állításaival.

hirado.hu/Független Hírügynökség/MTI
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyár végétől csökkennek a roamingtarifák

Nyár végétől felére-kétharmadára csökken a mobilok külföldi használatának, pontosabban uniós… Tovább olvasom