Kisalföld logö

2016. 10. 27. csütörtök - Szabina 5°C | 12°C

Karácsonyi Koncz-varázslat

Koncz Zsuzsa győri koncertjén a zene elfeledtette a mindennapi problémákat.
Koncz Zsuzsa
Több mint háromezer Kisalföld-olvasó tegnap este nem foglalkozott a csúszós utakkal, az ónos esővel, az utolsó bevásárlási rohammal, amely még rájuk vár... Koncz Zsuzsa győri koncertjén a zene elfeledtette a mindennapi problémákat. Nem voltak felkavaró vagy örömteli hírek, olvasóinknak mást kínáltunk. Ez a péntek este nem volt szokásos – a művésznek sem...

„ Bár minden koncert más, és bizonyos értelemben mindegyik hasonló is, de ez a mostani győri fellépés azért valóban nem szokványos – nyilatkozta tegnap a koncert előtt a Kisalföldnek Koncz Zsuzsa. – Először is a legnyilvánvalóbb ok: az évad utolsó koncertje ez, mondhatom úgy is, megkoronázása pályám egy nagyon jó időszakának. Mindez ráadásul Győrben vár rám, abban a városban, ahol fiatal énekesként forró hangulatú koncerteket adtam... Mindig szeretek idejönni, mert értő közönség fogad."

Az énekesnőnek – cserébe azért az ajándékért, amit a Kisalföld-olvasóknak adott – azt ígértük: kérhet ő is valamit karácsony előtt, ha tudjuk, teljesítjük. „Mindenre és mindenkire kiterjedő kérésem lenne – legyen béke mindenhol. De ha más nem, legalább fehér karácsony..."
Koncz Zsuzsa dalaiért a megye több pontjáról is elutaztak az emberek a győri egyetemi csarnokba. Pápai Istvánné és férje Győszemeréről érkezett élete első Koncz Zsuzsa-koncertjére. „Nagyon jó lesz néhány óráig elfelejteni mindazt, ami a falakon kívül vár ránk. Szeretem ezeket a számokat" – mondta az asszony.

Mi mást mondhatott volna Csuthy Lászlóné, aki szintén férjével utazott Győrbe – ők Jánossomorjáról. „Az összes lemezem megvan Koncz Zsuzsától. Egyszer Mosonmagyaróváron már majdnem eljutottunk egy koncertjére, de sajnos akkor lemaradtunk róla. Mikor láttam az újságban a lehetőséget, egy percig sem volt kérdés, hogy ezt már nem hagyhatjuk ki." Rátkai Attila viszont egyedül érkezett, mert édesanyja, akit elkísért volna, a rossz idő miatt nem tudott eljönni. „Nem baj, én is szeretem ezeket a számokat, és jól fogok szórakozni!"
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fehérneműt ajándékba is

Ha megkérdeznek egy nőt, milyen ajándéknak örül, a fehérnemű, biztosan a toplistáján szerepel. Tovább olvasom