Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

Karácsonyi koncert

a városházán

Győr. A Nádorvárosi Közoktatási Központ, Óvoda és Általános Iskola növendékei karácsonyi koncertet adnak holnap este hat órakor Győrött, a városháza dísztermében. A hangversenyre minden érdeklődőt szeretettel várnak.

Adventi játszóház

Győr. Az Öveges Kálmán Gyakorló Általános Iskola a leendő első osztályosokat várja holnap délután fél 4 órakor kezdődő adventi játszóházába, a tornaterembe. Ott lesznek a tanító nénik és az alsó tagozatos diákok: a kis vendégek velük együtt vehetnek részt a gyertyagyújtáson, készíthetnek ajándékokat és megtekinthetik az ünnepváró műsort.

Cipősdoboz-akció

december 20-ig


Győr. A Győri Nők Független Szervezete karácsonyvárás ideje alatt szívesen fogad minden adakozótól egy cipősdobozba csomagolt ajándékot. A felajánlott csomagokat a városháza aulájában lehet leadni a győri nők részére december 20-ig. Az ünnepi műsorral egybekötött ajándékosztást december 20-án este 5 órakor rendezik a városháza dísztermében.

Véradás

Győr. Az Országos Vérellátó Szolgálat győri központja holnap délelőtt 8 órától a Móra Ferenc-gimnázium tanárait és a 18. életévüket betöltött diákokat várja véradásra a vérellátó központba.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sztrájkoló vasutasok

Beszüntetik a munkát az olasz vasutasok Messina térségében december 15-én 9 órától 17 óráig. Ez idő… Tovább olvasom