Kisalföld logö

2017. 08. 20. vasárnap - István 17°C | 23°C Még több cikk.

Kapuvár

0 (0) Ajka 2 (1)

Kapuvár, 250 néző. V.: Kercsmarics.


Kleizer – Bencsics, Horváth, Zsirai (Szpevár), Füsi, Deák, Licskai, Tóth, Szücs (Tama), Hegyi, Áder (Dezamics). Edző: Csorba János.
Varga – Hauzer, Pálfi, Zsidó (Badics), Márton (Balla), Szőllőskei, Garai, Cseke, Kalcsó, Csörnyei, Varga (Purt). Edző: Jákli Péter.
Gsz.: Varga (2).
Nem játszottak fölényben a vendégek, mégis vezetést szereztek. A 24. percben Csörnyei erőszakosan tartotta meg a labdát a jobb oldalon, beívelését Varga az ötös túlsó sarkáról fejelte a hosszú alsó sarokba. 0–1. A 26. percben Zsirai ívelt az ajkai kapu elé szabadrúgásból, és a labda a kapufán csattant. A második játékrészben több lehetőség adódott mindkét oldalon, de míg a kapuváriak mindent elrontottak, a vendégek még egyszer beköszöntek. A 72. percben Varga kapott jó labdát a jobbösszekötő helyén, ő lefutotta a védőjét, majd 10 méterről a kifutó kapus mellett a bal alsó sarokba gurított. 0–2.
Az összkép alapján a Kapuvár nem vallott szégyent az osztályból minden szinten kiemelkedő Ajkával szemben, jobb helyzetkihasználással kedvezőbb eredményt is elérhetett volna.
Jók: Horváth, Licskai, ill. Szöllős, Cseke, Varga.
Csorba János: – Jobb eredmény is bent volt a játékban, ehhez viszont hiányoztak azok a pluszok, amiket az edzésmunkával tudnánk javítani...
Jákli Péter: – A lelkesen játszó Kapuvár ellen sok helyzetet kihagytunk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tini ismét belépett a hatvanas évekbe

Tini idén betöltötte a hatvanat. Bródy János, az Illés és a Fonográf együttes tagja, dalszerzője,… Tovább olvasom