Kisalföld logö

2018. 04. 21. szombat - Konrád 11°C | 24°C Még több cikk.

Kampányrendezvények helyszíne a Kuopio park

Győrött városszerte minden hétvégén választási rendezvényeket tartanak a kampánycsend kezdetéig, szeptember 29-ig. Olvasóink panaszolták, hogy az elmúlt hétvégeken az Adyvárosban lévő Kuopio parkban a rendezvénnyel megzavarták a lakók nyugalmát. Ez még csak a kezdet?
„Ebben a házban majd mindenki több műszakban dolgozik, sokan most értünk haza Komáromból és pihenés helyett az egyik párt kampányrendezvényét, illetve az utána rendezett koncertet hallgatjuk” – panaszolta szombaton egyik olvasónk.
„ A választási rendezvényekhez az engedélyt az útkezelő szervezettől, a kezelői hozzájárulást pedig a Komszoltól kapták meg a szervezők” – mondta a Kisalföldnek Gottwald László, a Győri Útkezelő Szervezet főelőadója. „Városszerte mindenhol tartanak rendezvényeket hétvégén, a képviselők és a pártok kérése volt, hogy a Kuopio parkban is tarthassanak választási rendezvényeket.” Pénteken és szombaton este 11 óráig, hétköznapokon pedig este 10 óráig zavarhatják a nyugalmat a választási rendezvények, az engedély kiadásához előzetes zajszintmérést nem kötelesek végezni a hatóságok. Ha nem fejeződnek be időben, a rendőrségnél lehet panaszt tenni csendháborítás miatt.
„ A Komszol szigorúan csak a zöldterület megóvásáért felelős, ha a rendezők ezt vállalják, megadja a hozzájárulást” – nyilatkozta Nagy Csaba, a Komszol szóvivője.
Az utolsó hétvégén a szervezők a belvárosra koncentrálnak, a Dunakapu téren és a Széchenyi téren várhatóak nagyobb választási rendezvények.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Segítünk a Presztízs díjas pályázatok megírásában

Egy héttel ezelőtt jelent meg a Lapcom Kft. Délmagyarország Kiadó pályázati felhívása a 2006-os… Tovább olvasom