Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Kamionnal megy Molnár Csaba a trafikpályázatokért

A trafikpályázatok minden lényeges iratát nyilvánosságra kell hozni.
A Demokratikus Koalíció (DK) másodfokon, jogerősen is megnyerte azt a pert, amely a trafikpályázatok minden lényeges iratának nyilvánosságra hozatalára kötelezi a nemzeti fejlesztési minisztert.

Erről Molnár Csaba, az ellenzéki párt alelnöke számolt be pénteken, Budapesten tartott sajtótájékoztatón. Hangsúlyozta, a fejlesztési tárcának alapvetően három típusú adatot kell átadnia pártjának: a koncessziós pályázatokat elbíráló bizottságokban helyet foglaló személyek nevét, az összes pályázati bírálati lapot és értékelési jegyzőkönyvet.

A politikus szerint ezekből a dokumentumokból kiderülhet, kik azok a "bűnösök, akik végrehajtották a Fidesz politikai akaratát és átjátszották a haveroknak a trafikkoncessziókat", továbbá arra is fény derülhet, hogy miként nyerhettek "fideszesek" az akár több évtizede trafikot üzemeltető pályázókkal szemben.

Molnár Csaba elmondta, képviselőtársaival nem várják meg, amíg a minisztérium kipostázza nekik a kért adatokat, hanem jövő héten személyesen mennek el a azokért, "akár kamionnal" is, ha az iratmennyiség miatt szükséges.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gyermekpornográfia miatt elítéltek egy szegedi férfit

A férfinak pszichiátriai kezelésen is részt kell vennie. Több ezer, kiskorú lányokat ábrázoló képet… Tovább olvasom