Kisalföld logö

2018. 08. 15. szerda - Mária 19°C | 28°C Még több cikk.

Kamarai rendezvényajánló

Nézze meg a Kamara legújabb rendezvényeinek ajánlatát, válogasson kedvére a programok között!

„Irány külföld!" klub
Január 18., szerda
A külföldi kapcsolatok és piaci lehetőségek iránt fogékony tagok és érdeklődők klubjának első összejövetele.
Kamarai székház, panorámaterem
Szervező: Horváth Tímea külkapcsolati vezető (96/520-205)

A szakképzési hozzájárulásról
Január 18., szerda, 10 óra
A 2005-ös szakképzési hozzájárulás elszámolásához segítséget nyújtó rendezvény.
Kamarai székház, Baross Terem
Szervező: Pális Ferenc szakképzési vezető (96/520-224, 20/347-1985)

Forgácsolástechnikai konferencia
Január 20., 9.30, kamarai székház
A kamara és a ToolPress magazin közös szervezésében. Témák: munkahelyi bőrvédelem, ipari allergének, szellőztetőrendszerek, forgácsolószerszámok, gépképességmérés. Gyakorlati bemutató 13.15-től a Borsodi Műhely telepén. Jelentkezés: 56/412-306, szaboangela@toolpress.com.

Gazdasági évnyitó
Január 25., szerda
Minőségi Díj-átadó ünnepség
Kamarai székház, Baross Terem
Szervező: Csík Adrienn (96/520-222, csikadrienn@gymskik.hu)

Kamarai Szalon
Január 25., szerda, 17 óra
Segítő előadások arról, hogyan tehetjük jobbá kapcsolatainkat, hogyan kerülhetünk harmóniába önmagunkkal. Bővebben a 30. oldalon.
Kamarai székház, panorámaterem
Szervező: Nagy László tagozati titkár (96/520-223)

Vállalkozói fórum
Január 26., csütörtök
Vállalkozói fórum Balogh József polgármesterrel.
kamarai székház, Baross Terem
Szervező: Nagy László tagozati titkár (96/520-223)

Tagozati bál
Január 28., szombat, 18 óra
IV. Kézműipari Tagozati Bál.
Széchenyi István Egyetem étterme
Szervező: Könczöl János tagozati titkár (96/520-225)

A bál programja
Érkezés: 18.00–18.30
Bál megnyitása, pohárköszöntő: 19.00–19.15
Aperitif: Unicum, körtepálinka, Martini (0,5 dl)
Nyitótánc
Zene: Németh Csaba

Vacsora:
„A" menü
Előétel: francia mustáros tekercs, fűszeres pulykapástétom gombával, körözöttes sajt
Főétel: szezámmagos rántott sertésszelet, magyaros töltött csirke, pirított burgonya, fűszeres rizs, vegyes savanyúság
Desszert: somlói galuska
„B" menü
Előtél: sonkarolád tormahabbal, töltött sertéskarajszeletek, parajos sajttekercs
Főétel: pulykaszelet ananásszal, sajttal, kókuszos rántott csirke, sült burgonya, zöldséges rizs, vegyes salátaköret
Desszert: gesztenyepüré
„C" menü
Előétel: kaviáros kaszinótojás, körözöttes sajtszeletek olajbogyóval, zöldséggel töltött erdei gomba
Főétel: rántott füstöltsajt-szeletek, vajas karfiol parmezánsajt-krémmel, sült burgonya, kukoricás rizs, vegyes saláta
Desszert: túrótorta

Kávé (mindegyik menü után)
Műsor: 22.00–23.00, meglepetés-előadó
Tombolahúzás: 23.30
Értékes nyeremények: többek közt autó egy hétvégére teli tankkal, vacsora két személyre, kétszemélyes hétvége panzióban, torták, tárgynyeremények, ajándékcsomagok
Éjféli vacsora: 24.00
Svédasztalos büfé

A bál részvételi díja: 6600 forint. A korlátozott helyre tekintettel a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk elfogadni. További felvilágosítás: Könczöl János tagozati titkár (96/520-225), Nagyné Bognár Krisztina mesterképzési munkatárs (96/520-211).

Mesterképző nap
Február 1., szerda, 10 óra
Ytong-mester-képző rendezvény. Bővebben a 14. oldalon.
Gábor László Műhelyiskola, Győr Nádor tér 4.
Szervező: Könczöl János tagozati titkár (96/520-225)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ki visz majd haza?

Tovább olvasom