Kisalföld logö

2017. 10. 23. hétfő - Gyöngyi 8°C | 11°C Még több cikk.

Jobbik: Bajnai ˝az idegen érdekek képviselője˝

A Jobbik parlamenti frakciója szerint a napnál is világosabb, hogy Bajnai Gordon az idegen érdekek képviselője.
A Jobbik parlamenti frakciója szerint a napnál is világosabb, hogy Bajnai Gordon az idegen érdekek képviselője, a külföldi multinacionális cégek és a Bilderberg-csoport magyarországi helytartója.

Z. Kárpát Dániel, a Jobbik frakcióvezető-helyettese az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében azt írta: nemrég látott napvilágot, hogy Bajnai Gordon pártját, illetve alapítványát külföldről pénzelik.

Az ellenzéki párt szerint arról sem lehet megfeledkezni, hogy "a jelentős állami befolyással rendelkező Mol és OTP is – vérlázító módon – több tízmillió forintot pumpált a Haza és Haladás Alapítványba".

Azt írták: most az is kiderült, hogy "a milliárdos bukott miniszterelnöknek" és családjának cégei Ausztriában adóznak, ott fizetik a közterheket, Bajnai pedig évek óta gondosan építgeti üzleti hátországát.

A Jobbik szerint "a külföldről pénzelt" Együtt vezetői mind gazdaságilag, mind nemzetbiztonsági szempontból óriási veszélyforrást jelentenek.

Az ügy előzménye, hogy a Heti Válasz csütörtökön arról írt, Bajnai Gordonnak a szüleivel közös befektetési cége Ausztriában adózik.

Zsigó Róbert, a Fidesz szóvivője ezt sajtótájékoztatóján úgy kommentálta, hogy a volt kormányfő ismét lebukott, miután kiderült, neki és családjának komoly üzleti érdekeltségei vannak külföldön.

Az Együtt-PM szövetség közleményt adott ki, ebben azt írták, Bajnai Gordon minden jövedelme után Magyarországon adózik.

Tájékoztatásuk szerint Bajnai Gordonnak egyetlen, a szüleivel közös ausztriai vállalkozásban van kisebbségi tulajdonrésze. A cégnek azonban nem aktív tagja, a döntéshozatalban nem vesz részt, onnan pénzt semmilyen jogcímen nem vett és nem vesz ki, így adófizetési kötelessége sem keletkezhetett Ausztriában. Jövedelmei után teljes egészében Magyarországon adózik, még a külföldi tanácsadói tevékenysége után is - közölte az Együtt-PM.

Egy másik közleményben pedig azt írták, Bajnai Gordon személyiségi jogi pert indít a Fidesz szóvivője ellen, mert Zsigó Róbert sajtótájékoztatóján "ismét átlépett egy határt", amikor azt mondta, "Bajnai Gordon és családja így valószínűleg milliárdokkal károsítja meg Magyarországot".

Olvasóink írták

 • 16. Valaki 2013. június 24. 17:17
  „igen igen, igen igen! :)”
 • 15. Demalgon 2013. június 21. 23:20
  „Akartam mondani azt, amit ox, csoda, hogy mázira nem szakadt még rá egy mennyezet sem, bár jót nevettem ezen az egón. Olyan, mint amikor a kigyó tart kiselőadást, hogy a gerincesek közé tartozik. Szabad gondolkodású .... nos a gondolkodást ne erőltessük, mert a látómeződ, és a gondolataid keretek között mozognak, ezt egyes megnyilvánulásaid hűen tükrözik. Az meg ismét csak nagyfokú problémára utal, ha a saját hibáid másra vetited ki. Hozzám, még ha egónak is tűnik, de kevés vagy. Van még hova fejlődni, mert az alapösszefüggésekre is úgy nézel, mint Marco Polo a kinai útjelzőtáblákra.”
 • 14. Eva- 2013. június 21. 20:12
  „:)

  akkor a témáról ennyit!”
 • 13. oxana 2013. június 21. 18:12
  „Ha más nem dicsér téged, nincs más hátra, mint hogy ´te dicsérd saját magadat. Nem feleltél a kérdésemre, mielött kimoderáltak, mert ugyse tudnál semmit mondani. Részemröl befejeztem.”
 • 12. Mazzola 2013. június 21. 17:56
  „11. oxana 2013.06.21. 16:51
  En meg nagyon is ertem a moderalast, mivel te biztassan engemet szapultal. Különben nekünk meg tök mindegy
  ,hogy kik lesznek egyre-többen Pesten. Meg hat kit dicserjek ,ha nem önmagamat,talan a Demalgont???”
 • 11. oxana 2013. június 21. 16:51
  „Nem értem a moderálást. Mondom másképpen: akik állítólag nem szeretnek dolgozni, növelik a bünözési statisztikát, akik egyre többen lesznek Budapesten, <moderálva>. Soroljam tovább?”
 • 10. oxana 2013. június 21. 16:00
  „Nem tévesztel engem össze valakivel? Engem soha nem dicsértél, de nem is várom el. Lesujtani való nyilatkozatra én is lesujtóan válaszolok. Sem veled, sem mással szemben nem szívok vissza semmit, mert nincs rá okom. Amit megírtam, az úgy marad. Különben ismered-e azt a szólást, hogy "öndicséret büdös?" Te hangoztatod, hogy a világ minden emberét egyenlönek tekinted? <moderálva>”
 • 9. Mazzola 2013. június 21. 15:37
  „8. oxana 2013.06.21. 14:37
  Kedves Oxana! En mindig dicsertelek eleslatasod ,jozan megallapitasaid vegett.De te ma szerintem gombat ettel.
  Vagy valaki tegedet traumatizalt,hogy ily lesujtoan nyilatkozol? Legy oly kedves es szivd vissza az elözö kommentedet.”
 • 8. oxana 2013. június 21. 14:37
  „7. Mazzola

  Hogy nem szakad rád az ég ennyi hazugság után.... Összelapítva nehezen marad meg a gerinc. Ha volt egyáltalán.”
 • 7. Mazzola 2013. június 21. 13:13
  „6. Demalgon 2013.06.21. 12:26
  Kedves Demagog ! En mindig is becsületes, gerinces es a közjot szolgallo ,minden gyülölet-kampnytol mentes
  szabad gondolkodasu cozmopolita voltam es vagyok. Te meg egy szemellenzös sü-sü-kesejüüüüü ....elvtars a gatra...”
 • 6. Demalgon 2013. június 21. 12:26
  „mázika, dehogyisnem, rettegtek tőle szó szerint. Ha becsületesek és gerincesek lennétek és valóban pozitív lenne az, amit csináltok, az emberek és nem saját zsebeiteket szolgálná, emelt fővel várnátok a választásokat és nem ismételnétek a 2006/II. fordulós gyűlöletkampányotokat.”
 • 5. dödike 2013. június 21. 09:56
  „Látszik hogy a jobbiknak nem megy a szekere,a fidesz hazugságait lovagolja meg.Ez a Zsigó sem mer az utcára menni mert állandóan törölgetni kellene a sok nyálat az arcáról.<moderálva>”
 • 4. embertelen 2013. június 20. 20:18
  „Igaza van a Jobbiknak, ne külföldre menjen a magyar közpénz, sokkal jobb a nemzetnek, ha itt marad Simicskánál, meg a csókos trafikosoknál és a földmaffiánál.”
 • 3. háté 2013. június 20. 20:07
  „nemrég látott napvilágot, hogy Bajnai Gordon pártját, illetve alapítványát külföldről pénzelik. - ne toljuk a narancsosok szekerét, azokat is onnan pénzelték, valamilyen sárosbácsiék!”
 • 2. Mazzola 2013. június 20. 20:06
  „1. pozdorja 2013.06.20. 19:22
  Senki sem fel Bajinajitol ,de az teny ,hogy ö az izraeli erdekvedö baratok egyesületenek az alelnöke.”
 • 1. pozdorja 2013. június 20. 19:22
  „Együtt-PM-re biztos szavazók aránya jelenleg 4-5% körüli.
  Bajnai Gordon - és ezzel az Együtt-PM - lejáratására fordított erőforrás 99%.
  Valamit tudhatnak, ha ennyire félnek tőle.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Több térségre másodfokú riasztást adtak ki felhőszakadás miatt

Somogy megye több térségére narancssárga, vagyis másodfokú riasztást adott ki a meteorológiai… Tovább olvasom