Kisalföld logö

2017. 11. 18. szombat - Jenő 3°C | 8°C Még több cikk.

Jobbik: az LMP ismét a bűnözők pártját fogja

A Jobbik szerint az LMP, az SZDSZ utódpártja, a vasárnapra Devecserre tervezett demonstrációval kapcsolatos közlésével ismét a bűnözők pártját fogja.
A Jobbik szerint az LMP, "az SZDSZ utódpártja", a vasárnapra Devecserre tervezett demonstrációval kapcsolatos közlésével ismét a bűnözők pártját fogja.

Mirkóczki Ádám, a Jobbik szóvivője arra a szombati kommünikére reagált így az MTI-hez eljuttatott közleményében, amelyikben az LMP elítélte a vasárnapra, Devecserre tervezett Élni és élni hagyni - demonstráció a jogos magyar önvédelemért elnevezésű megmozdulást.

Két LMP-s képviselő, Szabó Tímea és Dorosz Dávid fel is szólította a rendőrséget, hogy biztosítsa a rendet, és határozottan lépjen fel minden olyan megmozdulással szemben, amely a helyi lakosok alapvető méltóságát és biztonságát veszélyezteti. A Jobbik által meghirdetett rendezvény ismét rámutat arra, hogy a "szélsőjobboldali párt néhány szavazat megszerzésének reményében saját maga akadályozza a békés egymás mellett élést" - írták.

Mirkóczki Ádám erre reagálva úgy fogalmazott: az LMP "ismét bebizonyította, a magát ökopártnak nevező ultraliberális alakulat semmivel sem jobb, mint eszmei elődje, a magyar társadalom által süllyesztőbe küldött SZDSZ".

A szóvivő azt írta, hogy a Jobbik mindig is a békés egymás mellett élés alapjának tekintette az alapvető társadalmi normák elfogadását, emellett hitet tett a jogos önvédelem mellett is. Szavai szerint amennyiben a "korrupcióval átszőtt rendőrség" nem képes a tisztességes magyar állampolgárokat megvédeni "az együttélési normákat betartani képtelen cigánybűnözőktől", úgy vallják, hogy jogukban áll vagyonuk és életük megvédése érdekében segítséget kérniük és kapniuk polgártársaiktól.

Az ellenzéki politikus az LMP-nek azt javasolta: a "közbiztonságilag teljesen veszélytelen Parlament és Közgép-székház után egy hétre láncolják magukat a devecseri cigánybűnözők kerítéséhez! Utána ki fog derülni, hogy ki terrorizál kicsodát".


Olvasóink írták

44 hozzászólás
 • 44. háté 2012. augusztus 08. 20:10
  „43- "Kép ugyan kevés van bennük" -ezzel mindent elárultál!- nincs magyar ember, kinek kezében ne lett volna Varga Katalin könyve! -te kezedben nem volt.”
 • 43. pancser 2012. augusztus 08. 09:55
  „"háté" Le a kalappal elolvastad a Gőgös.............t. A Szolzsenyicin fordítások is azokból a betükből állnak mint a Gőgös könyv. Kép ugyan kevés van bennük Ivan Gyenyiszovicsban egy sincs, így számodra nehezen érthető. Hasonlóan képzelem el a Jobbik "menyországát"!”
 • 42. load 2012. augusztus 08. 00:33
  „41. háté
  Sajnálom, hogy megszólítottalak.
  Többé nem fog előfordulni.”
 • 41. háté 2012. augusztus 07. 20:16
  „39. load - egy felhős őszi napon, a fotelban ült az íróasztal előtt, úgy de1/211 lehetett! - keresd meg!
  - különben neked az a hiteles, ami narancs és csöpög- O.V. és bandája, - nem baj, jön még kutyára dér!

  40-p.- tudod a Gőgös Gúnár Gedeon, 50-éve tanítja a magyar gyerekeket az anyanyelv könnyebb elsajátítására, gondolkodásra ösztönző, képeivel- szavaival, - amit te nem érthetsz meg.”
 • 40. pancser 2012. augusztus 07. 17:22
  „"háté" olvastál már valami értelmeset a Gőgös Gunár Gedeon című gyerekkönyv óta? Mit olvastál Szolzsenyicintől, olvastál-e egyáltalán valamit? Jelöld meg pontosan honnan idéztél!
  Arra is válaszolj mik a kommunista ismérvei, ne csak süketelj folyton!”
 • 39. load 2012. augusztus 07. 16:17
  „38.háté
  "- széles körben szeretnék, ha nem írta volna meg az igazságot!
  De meg írta, "
  Hol és mikor?
  Csak erre a két kérdésre kellene hiteles választ adnod.
  Próbáld meg!”
 • 38. háté 2012. augusztus 06. 21:34
  „Fentebb egy cikkben: "többkilós betondarabbal dobtak meg egy lmp-s aktivistát" - egy cigány udvarán!
  - a horzsolásról látleletet vettek. Azért ha valakit többkilós valamivel megdobnak, annak nincs szüksége látleletre.
  35. Ovinkor - széles körben szeretnék, ha nem írta volna meg az igazságot!
  De meg írta, és nagyon jól fizethet hazug cáfolata!

  33. pancser- te rád nagyon illik Szolzsenyicin írása! - igaz, arról nem ő tehet. Sz@r lehet szembesülnöd vele.
  34.- majd a gjozsi elvisz szemináriumra,”
 • 37. LAZA 2012. augusztus 06. 13:28
  „Tényleg jó lenne már megérteni,mindenkinek,hogy ez az LMP egy fideszes kreálmány.
  A semmiből bukkantak elő az szdsz de főleg az MDF kiszorítására.
  Mindent a fidesznek köszönhetnek.Se tagságuk se saját szavazóbázisuk nincs.Bizonyítják ezt az időközi választások amelyeken egy nagycsaládnyi szavazattal éppen a fideszt segítik győzelmekhez.
  Persze hogy pofáznak,pofázhatnak.orbánék tisztában vannak azzal,hogy minden ldmp-re leadott szavazat a fideszt erősíti.Ez lesz a dolguk! mennél több szavazatot elvonni a demokratikus erőktől,szétzúzni az összefogási kisérleteket.Az egyéni megmérettetés lózungjával!
  Remélem erre mielőbb rájönnek a demokratikus ellenzéki pártok és legfőképpen a szavazók és elküldik őket a jó büdös francba.
  Nem kerülnek a parlament közelébe sem!”
 • 36. gjozsi88 2012. augusztus 06. 11:30
  „Túrabakancs!
  9!

  "12. Túrabakancs 2012.08.04. 20:44 gjozsi88! /9/
  Kérlek ne forgasd ki a szavaimat. Én és te az előző hozzászólásainkban a jelen helyzetről írtunk, de te
  viszont válaszodban a majdani problémákat ecsetelted."

  A problémákat jövőbe mutató módon kellene rendezni!
  Mert ami volt azt nem lehet megmásítani!!!
  Az, aki ezen megoldások közt nem problémát csökkent, hanem alapvetően tovább generálna......annak a véleménye, több, mint hiteltelen!”
 • 35. Ovinkor 2012. augusztus 06. 01:20
  „27. háté 2012.08.05. 16:15
  Széles körben ismert tény, hogy Szolzsenyicin ezt sosem írta.

  http://galamus.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=129385:ez-nem-szolzsenyicin&catid=48:acssbalogheva&Itemid=76”
 • 34. Ambar 2012. augusztus 05. 22:54
  „háté :Tőled ez a vélemény egy dicséret!Ha neked az a tájékozottság amit te leírtál, akkor duplán!Borzalmas, rád minden téren vonatkozó jelző! Csak nyugalom és vigyázz magadra!Te egy nagyon felelőtlen ember lehetsz ,aki nem tudja mit beszél!Jó egészséget kívánok neked!Próbáld átgondolni mielőtt valamit leírsz!”
 • 33. pancser 2012. augusztus 05. 22:20
  „32. "háté" Te csak ne figyelmeztess másokat. Tanulj inkább az hasznodra válhat. Aki összekeveri a tőzsdecápákat a komcsikkal az húzza össze magát kicsire. Bár nem vagy egyedül a jobbikosok többsége ugyanilyen "művelt"!”
 • 32. háté 2012. augusztus 05. 21:56
  „28. pancser -csak figyelmeztetés a 23-as írásodhoz

  29. Amba- ne fitogtasd a tájékozatlanságodat, borzalmas! - még itt is hülyén jön le.”
 • 31. load 2012. augusztus 05. 21:55
  „24. hablaty
  Aki liberális, az nem bolsevik.
  Aki bolsevik az nem liberális.
  Próbáld tisztázni a szavak értelmét, és nézd ritkábban a párttelevíziókat!
  A nyugat-európai országok konzervatív pártjainak mindegyike liberális.
  Ha valamit, néhány síkhülye minden nap ötvenszer elismétel egy televíziós műsorban, az még nem ideológia, nem világnézet.
  Csak egy könnyen elfogadható ideológiai maszlag az egybiteseknek.”
 • 30. Julianusz 2012. augusztus 05. 21:45
  „Eva! Ne gondold már, hogy mindent mindenkinél jobban tudsz! Hiszen nem vagy képes értelmesen elolvasni, azt a néhány sort, amit írtam. Vagy a nagyképűségtől nem látod a sorokat??? Kérlek!!!!-ne engem, és a többi fórumozót minősítsd, a véleményedet írd le!!! Te sem okosabb, sőt......bb, sem hozzáértőbb nem vagy embertársaidnál!!! Kérlek vésd az eszedbe, hogy sem én, sem más nem hülye, nem nagyképű, nem együgyű, ha a te önző okostojás véleményeddel nem ért egyet. Írd le, véleményedet, aztán vagy elolvassuk, vagy nem, vagy egyetértünk, vagy nem.”
 • 29. Ambar 2012. augusztus 05. 20:54
  „"háté " Már ne haragudj de amit leírtál az embertípusról nagyon nagy zagyvaság!Ez egy gyűlölet beszéd egy másik emberre aki nem fogadja el a te gondolatvilágodat!Így hát bármelyik emberre vonatkozhat mindenféle címkézés nélkül:Valódi eltorzult nézetvilág a tiéd !Nyugodtan lekommunistázhatsz sok millió embert, lehet az Fidesz,mszp,LMP,vagy jobbikos vagy egyszerűen ember ,mert sokan nagyon sokan nem osztják gondolat világodat!Remélem nem is fogják, mert egyik párt számára sem fogadható el ez a nézetvilág.Remélem hatalom közelébe sosem kerülsz ,mert a gyűlöletedet valóra váltanád mindenkivel szemben, aki nem nem ilyen ferde nézetű.Azt hiszem börtönné és táborokká változtatnád az országot hogy hajlamaidat kiéld!Egyébként jó egészséget!Éld ki magad itt és elégedjél meg azzal hogy gyűlöletedet itt oszthatod!”
 • 28. pancser 2012. augusztus 05. 18:05
  „27.-hez! "háté" Hogyan kerül a csizma az asztalra, ehhez a témához a kommunisták meg Szolzsenyicin? Ebből is látszik a totális dilettenizmusotok ott a szélsőjobbon.
  Szolzsenyicin nem isten, hanem ember volt. A szövetségesek ismertek rosszabbat is, azt a mételyt amihez tartoztok! Ezért döntöttek úgy ahogy döntöttek, döntésük ma is érvényes hatályú!”
 • 27. háté 2012. augusztus 05. 16:15
  „26-os emlékeztető nektek, hozzáteszem, Szolzsenyicin szerényen fogalmaz.
  A kommunistánál kártékonyabb és veszélyesebb embertípust még nem produkált a történelem. Cinizmusuk, szemtelenségük, hataloméhségük, gátlástalanságuk, rombolási hajlamuk, kultúra- és szellemellenességük elképzelhetetlen minden más, normális, azaz nem kommunista ember számára. A kommunista nem ismeri a szégyent, az emberi méltóságot, és fogalma sincs arról, amit a keresztény etika így nevez: lelkiismeret. A kommunista eltorzult lélek! Egészséges szellemű európai ember nem lehet kommunista! Nincs olyan vastag bőrt igénylő hazugság, amit egy kommunista szemrebbenés nélkül ki ne mondana, ha azt a mozgalom érdeke, vagy az elvtársak személyes boldogulása így kívánja.
  Tudott kiket rejt az idézet /fityesz-kdnp-mszp-lmp/ és ezekhez, ha még kisebbségi/pharaó/ is, hát az felülmúlja a megátalkodott jelzőt is.”
 • 26. pancser 2012. augusztus 05. 14:15
  „25,"Karcsika" Nem a te ízlesed a mérvadó, hanem a választóké! A szélsőjobb pártok egész Európában törpe kisebbség!”
 • 25. Karcsika 2012. augusztus 05. 13:31
  „Re: 23. pancser 2012.08.05. 11:22
  Mi a baromság?

  Szerinted éljen az mszp-lmp?
  Az életben ne lássam őket kormányon!
  Nagyon pancserok!”
44 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kigyulladt a 38-as busz Budapesten

Kigyulladt egy 38-as autóbusz szombat délelőtt a XXI. kerületi II. Rákóczi Ferenc utcában. Tovább olvasom