Kisalföld logö

2018. 06. 21. csütörtök - Alajos, Leila 20°C | 29°C Még több cikk.

Jobban néz ki, amiből kinézheti

A kicsi, a nagyobb és a legnagyobb televízió képernyőjén is jól látható a megújult tv-újságunk, amelyből jövő péntektől könnyebben, egyszerűben nézhetik ki olvasóink, mikor kezdődnek kedvenc műsoraik. Ezenkívül, mint ahogyan az a győri Saturn üzletben a televíziók bőséges választékáról készült fotónkon, kis grafikusi turpisság után észrevehető, letisztultabb, szebb, vagyis jobban is néz ki.
A megújult, negyvenegy csatorna műsorát tartalmazó tv-magazint, azt is mondhatnánk, a Mikulás hozza el olvasóinknak, hiszen decemberben ezt ajándékba kapják. Januártól sem kell érte külön fizetniük azoknak, akik előfizetői a Kisalföldnek, vagy péntekenként, ahogyan eddig is, az elárusítóhelyeken megvásárolják lapunkat.

A Heti TV Magazin negyven oldalon, fényes papíron, magas minőségben jelenik meg továbbra is pénteken. Az eddig megszokott televíziós csatornákon túl sokkal több heti műsor lesz megtalálható benne. Olvasóink közül már sokszor és sokan kértek például teljesebb sportműsorkínálatot, akárcsak az ismeretterjesztő csatornák mindegyikének műsorát.

Minden bizonnyal elnyeri olvasóink tetszését a jövő pénteken először megjelenő Heti TV Magazinban a részletes programkínáló is. Családi filmekből, izgalmas kalandfilmekből és ismeretterjesztő alkotásokból éppúgy megtalálják majd a képekkel illusztrált kínálati listát, mint az úgynevezett nagy esti játékfilmekből.

A magazin minden héten mozibemutatókról is közöl ismertetőt, és a külföldi filmsztárokon kívül a hazai televíziós szappanoperák hőseit is rendszeresen megszólaltatja majd.

Nyitószámunk címlaptörténete a karácsonyhoz is kapcsolódik, hiszen a Barátok közt egyik sztárja, Balogh Edina arról mesél a Heti TV Magazinnak, ő hogyan ünnepli a karácsonyt.

A megújult tv-újság szerkesztői és tördelői nagy hangsúlyt fektettek ara, hogy minden információhoz gyorsan, egyszerűen lehessen hozzájutni, és lehetőség szerint minden nagyobb érdeklődésre számot tartó film, műsor, filmsorozat kapjon fényképes ajánlót – tartalommal, a főszereplők nevével és a rendező személyének megmutatásával.

A Heti TV Magazinban a megszokott rovatok is új formában jelentkeznek. Lesz horoszkóp és rejtvény is természetesen, és a sportos műsorokhoz kapcsolódóan bővebb sportközvetítés-ajánló.

Érdemes előfizetni

„Amikor megvettük az új tévénket a Saturnban, azt kérdezte az eladó, nagyon kedves fiatalember: mit fogunk nézni benne? Azt mondtam, amit a Kisalföld-tévéújságból majd kiválasztunk. Előfizetők vagyunk már több mint tizenkét éve. És azok is maradunk, mert ez a lap nekünk egyre többet ad."

Egy vásárló házaspár hölgytagja mondta ezt el nekünk, amikor az új, színesebb, érdekesebb, izgalmasabb és informatívabb Heti TV Magazin beharangozásához illő televíziókat kerestük a fotózásnál.


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mikulás és egyéb meglepetések a Beugróban

Mikulás-nap, szülés és még számtalan váratlan és fordulatos szituáció várható a Beugró következő… Tovább olvasom