Kisalföld logö

2016. 10. 25. kedd - Blanka, Bianka 13°C | 21°C

jó év, szép remények

Dudás Ádám, a Győri ETO FC labdarúgója nemrég Fehér Mik-

lós-emlékdíjat vehetett át. A futballista szerint jól sikerült évet zár. Mostanában nem érdeklődtek iránta külföldről.

labdarúgás

Dudás Ádám, a Győri ETO FC labdarúgója az elmúlt napokban komoly elismerésben részesült. Mint arról a Kisalföldben már beszámoltunk, a futballista a klub hagyományos karácsonyi ünnepségén vehette át a legtöbbet fejlődő utánpótlás-játékosnak járó Fehér Mik-

lós-emlékdíjat.
A tehetséges fiatal középpályás elmondta: nem számított rá, így alaposan meglepődött, amikor színpadra szólították.
„ Számomra mindez hatalmas megtiszteltetést jelent, nagyon örültem neki. A megszerzése egyébként ott szerepelt a céljaim között. Úgy gondolom, hogy jól sikerült évet zártam, rengeteg pozitív élménnyel lettem gazdagabb. Sok helyen jártam a nagyvilágban.”
Dudás Ádám elsősorban azzal hívta fel magára a futballrajongók figyelmét, hogy tagja volt a luxemburgi Európa-bajnoki szereplést kiharcoló U17-es válogatottnak. Növelte az ázsióját az is, hogy a Premier League három sztárcsapata, az Arsenal, a Tottenham és a Liverpool szakemberei is érdeklődtek iránta. Előbbi két gárdánál próbajátékon vett részt. Amíg azonban a nemzeti együttesben sikeres volt, klubszínekben, az ETO-ban csak kevés örömben volt része. Az okokról így nyilatkozott:
„ A sok sérült mellett elsősorban abban látom a gyengébb szereplés okát, hogy amikor jobban játszottunk, akkor sem tudtuk kihasználni a gólhelyzeteink döntő többségét. A következő évnek azzal a céllal vágok neki, hogy állandósítsam a helyemet a kezdőcsapatban. Manapság nem tudok külföldi érdeklődőkről, de én mindenre fel vagyok készülve. Egy biztos: amíg Győrben vagyok, addig mindent megteszek a csapat jó szerepléséért.”
Hamarosan itt a karácsony, az ajándékozás ideje. A futballista elárulta: bár tudja, hogy már csak pár napja maradt a meglepetések beszerzésére, egyelőre még csak az ötleteket gyqjti. Ebben egyébként számít néhány barátjának a segítségére is.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

nincs szakadás

kosárlabda

Nem olyan súlyos a Soproni sÖrdögök amerikai centerének, Calvin… Tovább olvasom