Kisalföld logö

2017. 02. 25. szombat - Géza -1°C | 8°C Még több cikk.

Jimmy fia énekel

Zámbó Krisztián, a Király, Zámbó Jimmy elsőszülött fia. Tudja, hogy még nagyon sokat kell tanulnia.

Elsőszülött fiában látott fantáziát Zámbó Jimmy. Ezért kórusba járatta, zongoraleckékre vitte és szinte minden koncertjén maga mellett tudta Krisztiánt. A fiú apja első lemezén egy rövidke betétdalt is énekelt. Aztán amikor a rendkívül népszerű zenész meghalt, a legidősebb trónörökös megijedt. Csak most, öt évvel később kezdett újra énekórákra járni.

Zámbó Krisztián, a Király, Zámbó Jimmy elsőszülött fia. Tudja, hogy még nagyon sokat kell tanulnia. Krisztián előbb-utóbb énekes szeretne lenni, hiszen édesapja is őt tekintette a zenei örökség folytatójának.

Krisztián olyan mestert keresett magának, aki könyörtelenül megmondja, érdemes-e foglalkoznia az énekléssel. Chico személyében meg is találta ezt a kritikust. Havas Lajos alias Chico vokálozik és zenél is a Back II Black-ben és már sok fiatalt tanított az éneklésre. Krisztiánt is meghallgatta és elvállalta.

Krisztiánnak van egy ígérete is, amit igyekszik betartani: jövőre, tehát 2007-ben, a Zámbó Jimmy emlékdíj-átadón lép először a közönség elé lép. Addig persze kell még egy kicsit szolmizálnia.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SMS 10.04.

Tovább olvasom