Kisalföld logö

2017. 12. 16. szombat - Etelka, Aletta 2°C | 6°C Még több cikk.

Játszóház a Mesevárban

Győr. A Mesevár Óvodában (Répce u. 34.) farsangi játszóházba várják a leendő óvodásokat holnap 15.30-tól. A gyermekzsúrt követően az érdeklődő szülőknek Szabó Zoltánné óvodavezető bemutatja a gyermekintézményt. Az érdeklődők hívását a 417-071-es telefonszámon várják.

Nyílt napok

Győr. A Marcalvárosi Közoktatási Központ Arany János-iskolája szerdán délelőtt kilenc órától délig várja a leendő első osztályos gyerekeket és szüleiket. Az érdeklődők bepillanthatnak az iskola életébe, a nevelőmunkába.
Győr. Nyílt nap lesz a Győri Tánc- és Képzőművészeti Általános Iskolában is, a leendő első osztályosoknak kedden 9–11 óráig (Győr, Szabolcska u. 5., 22-es busz). Az érdeklődők órát is látogathatnak a balett tagozaton.

Leendő elsősöknek

Győr. Játszóházba várják a „Forrás” Waldorf Általános Iskola és Gimnázium iránt érdeklődő leendő első osztályosokat szerdán 17 órától az iskolába (Madách u. 10.). A játszóház ideje alatt a felnőttekkel az iskola pedagógusai, illetve szülőtársak beszélgetnek. További információ: www.forraswaldorf.hu.

Farsangi vidámság

Győr. Farsangi összejövetelt tartanak ma délután három órától az Óvónői Nyugdíjasok Baráti Körének tagjai (Herman Ottó utca 22.). A programban négy órától Hámor Vilmos író-újságíró örvendezteti meg a klubtagokat vidám és szíveket megérintő történetekkel, majd dedikálja Porcelánmosoly című legújabb kötetét.

Jogtanácsadás

Győr. A Polgári Érdekvédelmi Egyesület jogi szakértője ma délután 4 és 5 óra között ingyenes jogtanácsadást tart a Szent István út 10. fszt. 3. sz. alatti irodájában.

Énekes elsősöknek

Győr. A győri Bartók Béla Ének-zenei Általános Iskola énekes meghallgatást tart leendő első osztályos gyerekek számára. A meghallgatásra szerdán 15.30 és 16.30 óra között kerül sor. Helye a Bartók Béla Ének-zenei Általános Iskola, 9025 Győr, Simor János püspök tere 16.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Laurencz László:

– Becsülettel helytálltunk, minden dicséretet megérdemel a csapat. Tovább olvasom