Kisalföld logö

2018. 02. 18. vasárnap - Bernadett -3°C | 6°C Még több cikk.

Játsszon DVD-íróért!

tippjáték

A Kisalföld, a győri Rába Quelle fürdő és a Győri ETO FC közös játékában hetente nyernek ajándékot a legeredményesebben tippelők, a játék fődíja egy kétszemélyes külföldi utazás, értékes díjakat nyernek második és harmadik helyezett játékosaink is.


Ahogy azonban azt megszokhatták a Tippmesterben, nemcsak azok nyerhetnek, akik jól tippelnek, játékunkban havonta tartunk tárgynyeremény-sorsolást. Szerencsés olvasóink DVD-írókkal, hifitornyokkal és MP3-lejátszókkal lettek már eddig gazdagabbak. Ehhez nem kellett mást tenniük, mint legalább egyszer kitölteni és beküldeni egy szelvényt hozzánk.
Nos, hogy kicsit élénkítsük a játékkedvet és megpróbáljuk azokat is játékra csábítani, akik eddig még nem küldtek be szelvényt szerkesztőségünkbe, kicsit módosítottuk a havi sorsolás szabályait. Februártól már nem az összes beküldött szelvény közül választjuk ki az értékes tárgynyeremény szerencsés nyerteseit. A DVD-írót és a többi ajándékot azok nyerhetik meg – így jóval nagyobb eséllyel –, akik az adott hónapban minden héten küldenek be tippeket szerkesztőségünkbe. Természetesen a havi sorsoláson, ahogy eddig is, az elért eredménytől függetlenül az összes beküldött tippszelvény részt vesz.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az iszapbirkózó vadmacskától az amazonig

A sztárok mintájára vagy saját kedvtelésből egyre nagyobb divat a hölgyek körében, hogy róluk… Tovább olvasom