Kisalföld logö

2018. 05. 27. vasárnap - Hella 17°C | 26°C Még több cikk.

Járt-e nálad Gábriel?

Járt-e nálad Gábriel? címmel idén újabb elmélkedéskötete jelenik meg az ismert soproni gyermekorvos-közírónak, Drávai Istvánnak. A könyvet D. Hoffer Erzsébet grafikái illusztrálják.
Az eredetileg a világhálóra szánt rövid írásokat így szeretné könyvformában eljuttatni az internettel még nem rendelkezőkhöz is a kiadó, az Internet-Sopron Egyesület. A kiadás soproni magánszemélyek és vállalkozások felajánlásainak köszönhetően valósulhatott meg.
Drávai István második kötetét, amelynek bemutatója november 29-én, pénteken 16 órakor a Berzsenyi Dániel Evangélikus Líceum dísztermében lesz, a tavalyihoz hasonlóan a történelmi egyházak soproni vezetői ajánlják az olvasónak.

Horváth Imre városplébános: „Ez a könyv bátorítson mindannyiunkat, hogy a Szentírás gazdag és tiszta forrásából egyre gyakrabban merítsünk. Szolgálja ez a könyv életünk megújítását, hogy a bibliás családok által megújuljon hazánkban egyházunk és az egész magyar társadalom".

Zügn Tamás evangélikus lelkész: „A szerző gondolatgazdag, mesterien megfogalmazott anyaga minden mondatában saját életünk, hitünk elevenedik meg. Egyértelműen kiderül a szerző katolikus háttere; gondolkodásmódja, mondanivalója azonban felekezetfölöttivé, általánosan keresztyénné teszi a teljes munkát, melyet nagy haszonnal forgathatnak protestáns hívek is".

Vladár Gábor református lelkipásztor: „A szerző titka most is egyszerű: meditál és meditációra késztet. Beszélget velünk, olvasóival, kérdez, összefüggésekre mutat rá, és ami fontos, komolyan vesz minket. A munka a keresztyén élet mindennapos gyakorlatához kíván elsegíteni. Éppen ezért kívánatos volna, ha egyéni és családi áhítatok vezérfonalává lenne minél több otthonban. D. Hoffer Erzsébet letisztult vonalvezetésű illusztrációi megint sokakat gyönyörködtetnek majd és segítenek Isten igéjének mélyebb megértésében".

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csoportos munkakeresés

Az álláskeresés nem sétagalopp, de mint annyi mindent, ezt a feladatot is könnyebb hasonló cipőben… Tovább olvasom