Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Januártól: kamarai tag- és kedvezménykártya

A kártya kapcsolódik a kedvezményeket biztosító törzsvásárlói rendszerhez és számos egyéb kamarai szolgáltatás rendszerhez is.
Jövő év elejétől válik elérhetővé tagvállalkozásaink számára az az új, országosan egységes kamarai tag- és kedvezménykártya, amely mérföldkőnek tekinthető a kamarai kedvezményrendszerek történetében. A kártya kapcsolódik a kedvezményeket biztosító törzsvásárlói rendszerhez és számos egyéb kamarai szolgáltatás rendszerhez is.
A Kamarai Kedvezmény Rendszer (KKR) lehetővé teszi a tagvállalkozások számára, hogy az ott található szolgáltatásokat, amelyek magukba foglalják az Euro Discount Club (EDC) szolgáltatásit is, kedvezményesen vehessék igénybe, ezen felül bármely kamarai tag ingyenesen jelentkezhet kedvezményt nyújtó vállalkozásnak is. A vállalkozások eldönthetik, hogy csatlakoznak-e az EDC rendszerébe is ingyenesen, ezáltal nem kevesebb mint 800.000 EDC kártyatulajdonosnak kínálják szolgáltatásaikat. Az EDC Magyarország legdinamikusabban fejlődő kombinált törzsvásárlói rendszere, mely 3-50 százalékos kedvezményt biztosít az élet minden területén, a mosodáktól a gyorsétkezdéken át az üzemanyagtöltő-állomásokig.

A vonalkódot és kamarai azonosítót is tartalmazó kártyán megjelenik még a Kamarai Minősítő Rendszer (KMR) emblémája, amely azon vállalkozások védjegye, melyek megfeleltek valamelyik kamarai minősítő rendszernek. A KMR védjegy igazolja, hogy a kamara megbízható, minősített vállalkozásnak tekinti a céget, ez pedig előnyt jelenthet a vállalkozások üzleti kapcsolatainak kiépítésénél, az üzleti tárgyalások során. A KMR jelenleg öt területet fed le: kontingentált vállalkozási exporthoz kamarai minősítés; minősített pályázatírói regisztráció; kiváló minősítésű szolgáltatás; mestervizsga; minősített vállalkozás.
A kamara ezzel is hozzá kíván járulni a feketegazdaság visszaszorításához, az audit révén az üzleti forgalom bővítéséhez. Az egy évig érvényes kártya mellé minimális díjért társkártya igényelhető, ezáltal a kedvezmények könnyen elérhetővé válhatnak a cég vezetői és alkalmazottai számára is. A kártyával könnyebbé válik a kamarai rendezvények regisztrációja, a kártyatulajdonosok az ország bármely kamarai tagszervezeténél igénybe vehetnek ingyenes vagy kedvezményes szolgáltatásokat.

A kedvezményt nyújtó vállalkozásokat, termékeit, szolgáltatásait a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által erre a célra létrehozott folyamatosan frissülő internetes oldalon lehet közzétenni, ami minden területi kamara weboldaláról is elérhető lesz. Ebben a kereshető adatbázisban lehet tájékozódni a kamarai tagoknak nyújtott kedvezményekről és ugyanitt van lehetőségük a vállalkozásoknak saját kedvezményes szolgáltatásaikat, termékeiket megjelentetni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győri álom, győri valóság

A Kisalföld október 11-i száma közölt interjút Révi Zsolt főépítésszel „Győri… Tovább olvasom