Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 26°C Még több cikk.

Janics Natasa éhes, jönne haza

Szeged - Janics Natasa idegállapota, a Celeb vagyok, ments ki innen! többi szereplőjéhez hasonlóan egyre rosszabb. Azonkívül, hogy éhes, és az eső miatt egyfolytában vizes, még Keleti Andreával is összeveszett. Szőke András látszólag jól bírja a „kiképzést". Többek között barátja, Badár Sándor szurkol érte.
„Sértődj meg, és a fejedre borítom az ételt! Az úrinő ott fekszik, és közli, hogy enni akar!" – ezt és ezekhez hasonló megjegyzéseket vágott Keleti Andrea Janics Natasa fejéhez a Celeb vagyok, ments ki innen! hétfő esti adásában. A táncos azt sérelmezte, hogy míg ő a lelkét is kiteszi a táborlakókért, Natasa csak fitymálni tudja az ételt, amit Andrea főz. A kétgyermekes családanya azt is felrótta az olimpikonnak, hogy nem mosogat, mert allergiás a mosogatószerre. „No comment!" – válaszolta Natasa, majd szitkozódva felviharzott a faházba, de előtte közölte, nem fog többé Andreához szólni.

A veszekedés után mindketten jól kisírták magukat, kisvártatva kibékültek. „Nem volt okos dolog összeveszni. Nem voltam jó passzban. Nati pedig ritkán van" – mondta el véleményét a történtekről Andrea.

Ha süt a nap, akkor bizony szükség van a leégéstől védő krémre,
Ha süt a nap, akkor bizony szükség van a leégéstől védő krémre,


– Várható volt, hogy Natasának lesz egy ilyen kitörése. Erről beszéltem már korábban is: ha éhes, akkor teljesen lehetetlen vele kommunikálni – kommentálta az eseményeket Csányi Szilárd, Natasa vőlegénye, aki a Celeb vagyok, ments ki innen! délutáni műsorában – ahová a hírességek családtagjait, barátait hívják be – arról beszélt, hogy a sportolók burokban élnek. Ez nem azt jelenti, hogy mindenki a tenyerén hordozza őket, hanem: egyetlenegy feladatuk van, hogy kihozzák magukból a maximumot. Ehhez megkapnak minden lehetőséget. Ezért bizonytalanodnak el, ha máskor egyedül kell boldogulniuk. Szilárd elárulta: Natasa otthon sem főz, hiszen az edzőtáborokban naponta háromszori ellátást kap, és mosogatni is csak gumikesztyűben szokott, mert valóban allergiás a mosogatószerre. Szerinte menyasszonya szeretne hazajönni. Nagyon bízik benne, hogy az elsők között jöhet, ezért arra kéri a nézőket: ne szavazzanak rá.

Az ominózus veszekedés egyébként Natasának ártott többet. Az addig csendes lány felhívta magára a nézők figyelmét. Hétfőn este őt küldték bátorságpróbára.

Natasa éhes, jönne haza. Fotó: RTL Klub
Natasa éhes, jönne haza. Fotó: RTL Klub


Dzsungelkomédia

A tábor lakói között egy másik Csongrád megyei is nap mint nap megküzd az elemekkel. A Szentesről elszármazott Szőke Andrást többek között barátja és színésztársa, Badár Sándor várja haza. – Nem nézem napi szinten a műsort, de szurkolok Andrásnak, hogy végig tudja csinálni, pszichikai és fizikai szinten is el tudja viselni a nehézségeket – mondta a humorista. Véleménye szerint azok a feladatok, amelyeket a táborlakóknak végre kell hajtaniuk, elviselhetőek. Az emberi kapcsolatok sokkal veszélyesebbek egy-egy gusztustalan állatnál. Hogy a dzsungelben szerzett élményekről hallhatunk-e majd a Dumaszínházban, arra Badár nem tudott biztos választ adni.

– Hogy valójában hogyan érezte magát András, az akkor derül ki, ha már hazajött. Lehet, hogy nem nagyon beszél majd az ottani dolgokról, de az is lehet, hogy elviccelődik rajtuk. Például majd azt mondja, megmarta egy kígyó, és ő közben arra gondolt: adandó alkalommal visszaharapja neki.

Szőke Andrást többek között barátja és színésztársa,
Szőke Andrást többek között barátja és színésztársa,


Jámbor tarantula

Az argentin dzsungelben rekedt celebeknek az éhségen és az elemeken kívül gusztustalan állatokkal is „meg kell küzdeniük". Veszélyesek lehetnek-e a kígyók, pókok és egyéb élőlények az emberre? – kérdeztük Veprik Róberttől, a Szegedi Vadaspark igazgatójától. – Minden állat veszélyes lehet az emberre, de azok, amelyek a műsorban szerepelnek inkább csak kellemetlenek. A rendezők biztosan figyeltek arra, hogy olyanokkal dolgozzanak, amelyek bár ijesztőek, nem okoznak súlyos sérüléseket. A boának például nincs méregfoga, a leguánnak pedig csak a karmai jelentenek veszélyt. Olyan póktartóról pedig még nem hallottam, akit a tarantulája megmart volna – magyarázta az igazgató.

Olvasóink írták

 • 17. Imcsi 2008. november 06. 12:43
  „Akkor inkább olvasson! Vagy sétálgasson a szabadban! Esetleg menjen korán aludni!”
 • 16. falusi 2008. november 05. 21:04
  „Van eleg valasztek tv adasbol, ha nem tetszik, lehet mast nezni
  Ez egy idézet "ungi"-tól !
  Csak valaki nem tud mást nézni,mint a 3 földi csatornát!!!!
  Akkor mit nézzen ??????????”
 • 15. b.b. 2008. november 05. 19:49
  „azért vállalta el,mert fizetnek érte...nem is keveset!!!!
  addig lehet m.o.gon pénzt keresni,ameddig felkérnek ilyen vagy olyan dolgokra,akár erre a műsorra.
  Bizony én is mentem volna!
  Ha ott lennék a kereskedelmi tv-ék közelében...bizony de megtenném.”
 • 14. ESZT 2008. november 05. 18:10
  „Nem nézem az ilyen népbutító műsorokat, de amikor Janics elvállalta, bár szeretem a játékát,
  és szurkoltam neki mindig, de ezentúl egy nagy nulla előttem.”
 • 13. todoer 2008. november 05. 16:01
  „A demokráciához az is hozzátartozik hogy eldönthetem milyen tv műsort nézzek , milyen rádió adást hallgassak és milyen könyvet olvassak . Ezeknek a műsoroknak a nézői ,ha nem lennének ezek az adók , rögtön a Minden tudás egyetemét néznék ?Vagy kötelező lenne a Hírtv vagy az Echo tv ? Nem csak a tv adót kell szidni ha valakinek erre van igénye .Más kocsmázni jár vagy focimeccsre balhézni ,szerintem az sem jobb ,mégsem követelem a kocsmák bezárását.Egyébként nem érdekel a műsor mint ahogy a Mónika és Győzike és társai show sem.”
 • 12. Poltergeist 2008. november 05. 15:00
  „Ungi még szerencsére hogy vannak emberek akiket ezek a kereskedlmi csatornák által nyújtott idióta néphülyítő sokszor már agysorvasztó műsorai nem hoznak csőlátásba elrugaszkodva a valóságtól.Ezek a szinvonal alatti műsorok emberek tucatjait ragasztják a képernyő elé és a sok hülye tátott szájjal teljes extázisban magából kifordulva őrjöng a tévé előtt.Megmondta ezt már római császárunk is "Panem et circenses!"nem kell más a népnek mint "cirkusz és kenyér" ezt kapjuk és,hogy miért mert addig sem foglalkozunk a valós gondokkal.Már aki!!!
  Amúgy meg ezek a húdenagy sztárok tökéletessen bebízonyították,hogy egy nagy nullák semmivel nem különbek a másiknál.Ha lehetne eltüntetném mindkét kereskedlmi adót mielőtt végképp zombit csinálna az emberekből.”
 • 11. Túrabakancs 2008. november 05. 14:12
  „ungi!
  Nem ott van a probléma hogy " lehet mást nézni " , hanem hogy
  látva az egymosások hatásosságát az ember egyszerűen el-
  keseredik hogy hová is vezetett ez a nagy fene liberális, kul-
  túrát gyalázó eszme! Az ok. hogy én nem nézem, de sok em-
  ber igen, így ők továbbra is butítva lesznek! Választásoknál
  pedig ze vissza fog ütni. A normális emberek meg szívnak
  miattuk folyamatosan.”
 • 10. ungi 2008. november 05. 13:05
  „Egy TV müsorrol szol a cikk, es itt egyesek mindjart lerombolnak a szekhazakat.Van eleg valasztek tv adasbol, ha nem tetszik, lehet mast nezni.En speciel nemet adon neztem ezt a fajta müsort, ahol tenyleg arrol szolt az egesz, hogy csapatban, együtt egymasert.A magyar valtozat elsö reszen meg ereztem, hogy letezik itt is ilyesmi, de ez a masodik csapat nem eppen jo valogatas volt.Talan tul sok elkenyeztetett, arrogans, egoista embert vittek oda. Alkalmazkodo kepessegük , csapatszellemük pedig egyenlö a nullaval.”
 • 9. Szilágyi_Zsolt 2008. november 05. 12:49
  „Hát minek mentél oda? Kényszerített valaki?”
 • 8. Perlaki LAjos 2008. november 05. 12:40
  „Az a baj, sokaknak nincs is igényük színvonalasabb szórakozásra. 12 óra munka után hazamennek, lerogynak a tv elé, ´oszt´ nézik. Másnap legalább ők is be tudnak kapcsolódni a beszélgetésbe.
  A lantművész megszólítás erősen szíven ütött. Valaha valóban az volt, mára azonban egy degradált futóbolonddá változott.”
 • 7. sajna 2008. november 05. 12:23
  „Imcsi!
  Az igaz,hogy nem muszáj, de a nagy többség ezt nézi! ....és elhiszi amiket látnak ,hallanak! Ez a baj!”
 • 6. Imcsi 2008. november 05. 12:15
  „Ja, és nálunk vagy harminc másik csatorna van! Nem muszáj ezt nézni! Én nem is teszem!”
 • 5. Imcsi 2008. november 05. 12:12
  „Nem értek egyet a porig rombolással! Azzal még nem lehetne megnevelni az embereket! Ők csak a TV nézők igényeit elégítik ki! Az a baj, hogy ilyen alacsony a szint! Én pl egy lantművészből nem néztem volna ki, hogy ilyen műsorban fellép, bár biztos a pénz számított! Na és Natasa! Ő most lapátolt össze egy szép összeget Pekingben! ?”
 • 4. sajna 2008. november 05. 12:02
  „Túrabakancs!
  Maximálisan egyetértek! Szívesen részt is vennék az akcióban!
  Adja a Jóisten,hogy egyszer megtörténjen ez a csoda!”
 • 3. Túrabakancs 2008. november 05. 11:57
  „T. sajna!
  Pedig még ennél is több primitív ember él ebben a jobb sorsra érdemes hazában! Igaza van a Vona Gábornak: porig kellene
  rombolni a két kereskedelmi csatorna épületét, talán akkor
  rend lenne ebben az országban! Majd meggondolnák hogy
  mikor bántsák a félretájékoztató jellegű műsoraikban a
  magyar embereket és hazánk kultúráját!”
 • 2. sajna 2008. november 05. 10:35
  „Hát ahogy a statisztikát nézem,úgy kb. 2 000 000 embert.”
 • 1. georgbb 2008. november 05. 09:50
  „Őszintén...Kit érdekel ez az elmebeteg baromság???”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Békés tiltakozás a rendőri brutalitás ellen Dunaszerdahelyen

Dunaszerdahely - Csendben, békésen zajlott az a felvonulás, amelyet a rendőri brualitást elítélő… Tovább olvasom