Kisalföld logö

2018. 07. 22. vasárnap - Magdolna 19°C | 27°C Még több cikk.

Jacko bátyja kompromittáló könyvet készült kiadni a sztárról

Jermaine Jackson, Jacko bátyja könyvet írt volna a furcsa szokásairól híres, mimózalelkű énekesről, aztán gyorsan visszavonta a leadott kéziratot, amikor öccsét beperelték gyermek-molesztálás miatt.
Jermaine Jackson, Michael Jackson bátyja, nemrég kompromittáló könyvet készült írni öccse életéről. A kilenc oldalas kézirat-tervezetet azonban visszavonta, amikor kirobbant az énekes körüli gyermek-molesztálási botrány. Az amerikai Daily News állítása szerint a könyv pikáns részleteket árult volna el a magát mostanában muszlim nőnek álcázó Jacksonról.

Kihasználta, hogy a családból mindenki mellé állt

A mindent felfedő könyvtervezetben Jermaine Jackson intim adatokat szeretett volna közölni testvéréről, állítja az amerikai bulvárlap. Jacko alkohol-és kábítószerproblémáját éppúgy kitárgyalta, mint örök vonzódását a gyermekekhez. Emellett az is kiderül benne, hogyan védte az egész család egy emberként Jacksont a molesztálási perben. "Azért álltam mellé, mert féltem attól, hogy öngyilkos lesz, ha börtönbe kerül.
Közben nem merném állítani, hogy ártatlan volt, mert nem voltam benne biztos. Mindig is furcsán viselkedett a gyerekekkel" - vallotta Jackson idősebb bátyja, aki azt is állítja, hogy a többi családtag is pont így tett. "Mindenki mellé állt és ezt kellőképpen ki is használta. Pontosan tudta, hogy nem vagyunk meggyőződve arról, hogy soha nem nyúlt gyerekekhez. De elvárta, hogy mi erősítsük". Az idősebb Jackson szerint azért is kételkedtek a rokonok halk szavú sztárban, mert még a saját unokaöccsével is látták félreérthetetlen helyzetben.

Antiszemita és homoszexuális

A kézirat emellett arról is beszámol, hogy Jackson utálja a zsidókat, főleg amióta Steven Spielberg és David Geffen producerek lenyúlták a Dreamworks Studios logójának ötletét, amit Jackson sajátjának tart. Testvére szerint az énekes nem csak antiszemita, hanem homoszexuális is. "Egész tinikorában nem tudtuk róla eldönteni, hogy meleg-e vagy sem. Minket mindig érdekeltek a csajok. Sok lánnyal találkoztunk a turnék alatt, de őt mind hidegen hagyták." Az 52 éves Jermaine Jackson emellett saját énekesi karrierjének csődjéért is testvérét hibáztatja, aki szerinte mindent elkövetett azért, hogy kizárólag ő fusson be szóló énekesként az egykori Jackson Five-ból.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

5 éves uniós útiterv a nemek közötti egyenlőtlenség ellen

Az EU a nemek közötti egyenlőség központjának felállításával és egy ötéves „útiterv"… Tovább olvasom