Kisalföld logö

2017. 03. 27. hétfő - Hajnalka 0°C | 13°C Még több cikk.

Izraelben keresett pénzt a romagyilkosságok gyanúsítottja

Elsősorban pénzgyűjtés céljából ment a 2000-es évek elején Izraelbe dolgozni K. Árpád, a romagyilkosságok egyik előzetesben lévő gyanúsítottja.
A K. Árpád közvetlen környezetéből származó információk szerint mitegy másfél évet töltött egy izraeli közösségben a férfi, aki főként mezőgazdasági munkákat végzett, de az is előfordult, hogy egy-egy városban konyhai kisegítő volt.

Hazatérve barátainak arról számolt be, hogy nagyon jól érezte magát Izraelben, nem csalódott az ottani közösségben és anyagilag is jól járt.

K. Árpád egyébként a debreceni Replika zenekar alapító dobosa volt, az együttesből 1998-ban lépett ki. Azóta főként hangtechnikusként dolgozott debreceni vendéglátó helyeken, többek között a Perényi 1 sörözőben, ahol három társával együtt augusztus 21-re virradóan vették őrízetbe a rendőrök.

K. Árpádot, testvérét K. Istvánt, valamint az azóta szintén előzetes letartóztatásban lévő Cs. Istvánt és P. Zsoltot a romagyilkosságok elkövetésével gyanúsítja a rendőrség.

Olvasóink írták

 • 17. lagarder 2009. szeptember 04. 20:07
  „Torreto99
  megnemultal az igazsag hallatan?:)”
 • 16. Meir 2009. szeptember 03. 19:39
  „15/Crewin!
  Ha valaki leszall a repulorol a Ben Gurion repteren,nincs rairva a homlokara-"vigyazat Naci vagyok"!!!!
  Hogy miert eppen oda ment?? talan mert a fizetes meglehetosen magas!!Erre nem is gondoltal mi??!
  egy-egy Idenymunkas ossze tud szedni jatszva ugy; 3500 Shekelt/ho!!! 1 Shekel=37 Ft!! Az Elemiszer meg Negyedebe kerul mint Europaban barhol is!! Itt csak az Alkohol,Benzin,Viz,Utazas Busszal ami "draga"!!!Rohogni
  fogsz itt a Taxi olcsobb mint a Busz!!! Ja!! MINDEN AR Alku targyat kepezi!!!”
 • 15. Cerwin 2009. szeptember 03. 06:01
  „Meir

  Nem az a hihetetlen, hogy egy náci munkát kap Izraelben (bár valószínűtlen ez is), hanem az, hogy oda akarjon menni dolgozni...

  Az a baj, hogy annyira mocskos világban élünk, hogy már bármelyik összeesküvés elmélet igaz is lehet.”
 • 14. adamasz1977 2009. szeptember 03. 01:55
  „12.-hez!

  teljes mértékben igaz!”
 • 13. Angel40 2009. szeptember 02. 23:42
  „Cigánykérdés: Kipakolt az edelényi polgármester

  Edelényi polgármestere (büntethetőségének, felelősségének teljes tudatában, és emiatt gondosan megválogatva szavait) a következőt nyilatkozza:(az eredeti videón is megtekinthető a kisalföld.hu által mindig kimoderált .....info-n:

  Igen, előfordul néhány esetben ilyen sajnálatos bűncselekmény. Magyar származásúaknál is. De. [Hatásszünet.] De. Az, ami most már tulajdonképpen... az, ami nyílt titok, hogy a környező településeken, a cigányok által többségében lakott településeken, például Lakon, például Szentgölláron, a terhesség ideje alatt [hangsúlyozza a szót:] szándékosan olyan gyógyszereket szednek, hogy bolond gyerek szülessen, hogy dupla családi pótlékot tudjanak lehívni, hogy a terhesség ideje alatt - ez most új információ, utánajártam és igaz - gumikalapáccsal veri a terhes nő a hasát azért, hogy nyomorék gyereket szüljön, szóval, akkor lehet majd erről majd... szóval, akkor beszélhetünk erről.”
 • 12. Angel40 2009. szeptember 02. 23:29
  „"Kolompárék emigrálnak
  Azt mondta a hét végén Kolompár Orbán, a messze földön tisztakezűségéről ismert cigányvezető: a romák nem bíznak abban, hogy az előzetes letartóztatásban levő gyanúsítottak elfogásával minden elkövető rendőrkézre került, sőt azóta is láttak fekete terepjárókat a cigánytelepek környékén. Pompás. Maguk a cigányok sem hiszik, hogy a valódi elkövetőket fogták el. Vagy lassan már az egész ország fekete terepjáróval jár, alattomban és véresen, ahogyan Hasfelmetsző Jack suhant baljós hírhedt kocsiján a whitechapeli éjszakában?

  Mondok én valamit az állítólag rettegő cigányoknak. A cápa, ugyebár, emberre veszélyes állat, legalábbis a közfelfogás szerint. Miután azonban ma már a világon mindenről van statisztika, pontosan tudjuk, hogy évente tizenötször több ember hal meg a véletlenül fejre pottyant kókuszdiók, mint a cápaharapás miatt. Vagyis a kókuszdió tizenötször veszélyesebb, mint a cápa. A magyarországi cigányokra nézve a késeléses rokoni pervatvar, a baseballütő gyakori használata vagy a lopás közben a kerítésből kapott áramütés legalább tizenötször, de lehet, hogy százszor veszélyesebb, mint a rejtélyes fegyveresek, akiknek az elfogása után, lám, maguk a cigányok sem hiszik, hogy vége volna a gyilkosságsorozatnak.

  A szegény cigányok, akik a hírek szerint százával vándorolnának ki Kanadába, egyszer már előadták az "üldöznek bennünket, irány a nagyvilág" című színjátékot. A Jane´s Intelligence Digest aztán megírta, hogy az orosz titkosszolgálat nyakig benne volt a zámolyi romák strasbourgi kirándulásában. Valaki most is nyakig van benne, hogy ki, egyszer talán kiderül. Mindenesetre egy percig se higgyük, hogy a legendás agytröszt - Gyurcsány, Szilvásy, Draskovics - tétlenül töltötte az elmúlt hónapokat.

  Ha a magyarországi cigányok beváltják fenyegetésüket, és százával-ezrével hagyják el az országot, valahogy csak megleszünk nélkülük, mi, itthon maradottak. Nem lesz könnyű, de megpróbáljuk túlélni a veszteséget. Elment tőlünk Rákóczi és Kossuth, el Mindszenty és Márai, azt is kibírta a nemzet. Igaz, ők nem hagytak hátra rendezetlen bírósági ügyeket, mint Kolompár Orbán. Ha esetleg az Országos Cigány Önkormányzat elnöke is szedi a sátorfáját, hogy az emberi jogi szempontból kifogástalan Kanadára cserélje mostani hazáját, megteheti, de előbb szíveskedjen elszámolni az elsíbolt milliókkal. Különben marad a gyanú, hogy Kolompár Orbánba a tizenkét éves oldalági nőrokona iránt feltűnő érdeklődést mutató, ugyancsak szenvedélyes utazó, Krasznai József lánglelke költözött.

  Az is kiderült a hét végén, hogy a cigányok tengerentúli exodusa állítólag érzékenyen érintheti a magyar-kanadai kapcsolatokat. Kanada esetleg visszaállítja a vízumkényszert, mert nem óhajt cigányokat fogadni hazánkból. Végképp nem értjük a dolgot. Csak néhány napja, hogy tizenhárom budapesti külképviselet - köztük a kanadai - közös nyilatkozatban biztosította támogatásáról és szolidaritásáról a magyarországi leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű közösségeket az idei Budapest Pride fesztivál alkalmából. A kanadai nagykövetség csak a homovonulást vette észre a Kárpát-medencében. Hát vegye most észre a határukon bebocsátást kérő cigányokat is, szeresse és dédelgesse az "üldözötteket" életük végezetéig. Nemcsak a melegeket kell szeretni a biztos távolból, a cigányokat is testközelből, így lesz kerek a világ.

  Nekünk pedig marad a remény, hogy akad a kivándorló romák között egy-két homoszexuális is, s akkor dupla boldogság ömlik el a szabadságszerető kanadaiak szívén. Végtére is, miért ne szerezzünk örömet egymásnak?

  Szentesi Zöldi László
  magyarhirlap.hu "”
 • 11. hehe08 2009. szeptember 02. 23:09
  „már elnézést, de a magyar gárda nem egyenlő a bánomisén milyen bűnöző tagjával!!!!!
  ne általánosítsunk......!!!!!!!
  ma olvastam, hogy a háborúkat azért tudták kirobbantani, mert az emberekkel elhitették az általánosításokat....... érdemes végiggondolni.......

  nem kohen bácsi meg sára néni az a zsidó amelyik tönkre teszi a világot..... és mégis zsidózunk....
  nem bangó margit az a cigány aki tönkre tesz minket és mégis cigányozunk.....
  nem a magyar gárda lopott hanem egy tagja.......

  tessék végiggondolni!

  joccakát!”
 • 10. Kodak 2009. szeptember 02. 22:49
  „Azért, ha már pontokba szedjük össze, hogy ki miben cselekedett törvénytelenül, azt hiszem az elvtársakat se hagyjuk ki. Bár annak a listának sem eleje sem vége nem lenne.”
 • 9. Meir 2009. szeptember 02. 22:34
  „8/Primax!!
  igy igaz!! Jo reszuk,valodi Koztorvenyes Bunozo!!!!Tolvajok,Rablok,Garazdak,Gazdasagi bunelkovetok,stb!!!”
 • 8. Primax 2009. szeptember 02. 21:52
  „toretto99 #5 !
  " A MAGYAR GÁRDA még nem lopott soha senkitől,......" - írod.
  a )
  " Fejér megyei parancsnoknak választották meg a nyolcvanas évekt?l fogva hatszor,
  utoljára 2002-ben elkövetett cselekmény miatt büntetett Herman Istvánt. Őt többnyire gazdasági cselekményekért (sikkasztás, cs?db?ntett, hanyag kezelés) vonták felel?sségre, de felfüggesztett szabadságvesztést kapott súlyos testi sértésért, pénzbüntetést pedig garázdaságért."
  b)
  " Dolgos Péterről a hetilap azt írta: összesen hétszer volt büntetve, legutóbb 2005-ben elkövetett, hivatalos személy elleni erőszakért, könnyű testi sértésért és ittas járművezetésért. A zalai gárdaparancsnok a távirati iroda megkeresésére elismerte, hogy többször is állt már bíróság előtt. " ( Zala megyei parancsnok )
  c)
  " Egy 34 éves Békés megyei férfit nyolcszor, tíz évvel idősebb, Szolnok környékén aktív biztonsági vállalkozó társát tízszer ítélték el. " ( Mindketten gárdisták )
  Folytassam ?
  Sokáig tartana, mire a végére érnék...
  Hagyjuk a hazudozást, felnőttek vagyunk !”
 • 7. Meir 2009. szeptember 02. 18:40
  „Deir"Cheik"Yassin!!
  egy otlet!! kimesz mint turista!!!! aztan a Netanya-i tengerparton beszelgetszaz ott dolgozo NEM zsido magya
  rokkal,es talasz kitunoen megfizetett munkat!! Minden 2-ik etteremben,szalloban a Magyar NEM zsidok-(ugyanis ok meloznak sabbatkor is!)-dolgoznak,feketen!!!
  ezt jobb ha tolem tudod!!!
  nagy valoszinuseggel ez a ficko is igy jutott el egy ultetvenyre narancsot szedni!! Yafo-ban NINCS kibbuc es
  sosem volt!!!Nekunk zsidoknak tokmindegy ki szedi le a narancsot,a lenyeg hogy a munka el legyen vegezve!!
  Ahhoz NEM szuksegszeru zsidonak lenni!!!”
 • 6. gamergabor 2009. szeptember 02. 17:27
  „Keves kisalföld azért ne mRoma hanem cigány gyilkosok!ja hogy nemlehet mondani szegény
  akkro szeretnék egy vers sort mondai Húzd rá népművészeti muzsikus???egyik kabaréban kicikézték ezt a ..............intézkedést”
 • 5. toretto99 2009. szeptember 02. 15:57
  „Várom a válaszokat
  3. TILTAKOZÓM A MAGYAR GÁRDA FELOSZLATÁSA ELLEN!!!!

  Tiltakozom a MAGYAR GÁRDA feloszlatása ellen

  A MAGYAR GÁRDA még nem lopott soha senkitől, nem vert agyon tanárokat, nem szúrt le sportolókat, nem erőszakolt meg nőket, gyerekeket, nem fenyegetőzött ásókkal, kapákkal... stb. Akkor mi is a BŰNE? Az, hogy megvédi azokat az embereket, akiket sem az állam, sem a törvények, sem pedig a politikailag befenyített rendőrség (SÜN!) NEM véd meg!

  Félelmet keltenek? Kikben? A bűnözőkben, hazaárulókban? Hát csak féljenek is! Épp itt az ideje! Az emberek nagy többségében nemhogy nem vált ki félelmet a MAGYAR GÁRDA léte, hanem éppen ellenkezőleg: megnyugtatja őket és biztonságérzetet ad számukra. Vajon kik vannak túlnyomó többségben, azok, akik félnek, vagy azok, akik helyeslik?

  Ha a MAGYAR GÁRDA felvonul, azt be kell tiltani, de bezzeg a buzifelvonuláson vonagló, közerkölcsöt és közszemérmet sértő melegek azt csinálnak, amit akarnak, és még akkor nem is beszéltem a Siófokon és más településeken is zajló cigányvonulásokról, amik nyíltan magyarellenesek és félelemkeltőek! Ezt lehet? Milyen kicsinyes, beteges, hazaáruló politika része mindez?

  Ezért mondják egyre többen és egyre határozottabban,hogy : ,,MAGYARORSZÁG A MAGYAROKÉ!"

  Ezért kell végre kimondanunk,hogy ,,NE BÁNTSD A MAGYART,MERT PÓRUL JÁRSZ!"

  Kérjük vissza az elhazudott történelmünket, az ellopott országunkat!
  El a kezekkel a MAGYAR GÁRDÁTÓL!

  MAGYAROK! A nyugdíjuktól lassan megfosztott emberek, a bűnözőktől rettegő öregek, a munkanélküliségbe züllesztett férfiak, az adósságtól szenvedő családok, a terror alatt tartott pedagógusok, értelmiségiek, diákhitelből fesztiválozó diákok: ÉBRESZTŐ!

  Mindez csak azért történhet így, mert mi eltűrjük. Mert soha nem mondjuk ki, hogy ELÉG VOLT!
  " A HAZÁÉRT MINDENT,A HAZÁT SEMMIÉRT!"

  Tiltakozom a MAGYAR GÁRDA feloszlatása ellen”
 • 4. toretto99 2009. szeptember 02. 15:49
  „syasztok
  itt írom nektek az érdemi információt h ez má megint csak a megkent pesti nagy rendőrők és az izraeli zsidó barátjainak a játszadózása a sok közül, amivel megint terelik a népet elég rossz irányba.
  de h media mit keres ott fenn ezt nem értem
  olvassátok végig az alábbi dolgokat
  Pár info
  1. kezdjük a romagyilkosság állítólagos elkővetőivel....

  Mit tesz a Magyar Rendőrség a sorozatos gyilkosságok megakadályozására?
  ? Kiderítette a Rendőrség a tettesek kilétét? Le vannak már tartóztatva?
  ? Meddig tart Ön szerint ez a tarthatatlan állapot?
  ? Kérek arra vonatkozó adatokat, hány embert ill. gyereket gyilkolt meg eddig a Magyar Gárda?
  Ahelyett, hogy milliárdokért fehérgalléros bűnözőket védenek, talán el kellene a Rendőrségnek alap feladatát, az állampolgárok megvédését látnia.

  Tegnapelőtt délben két cigány fiatal "ember" meggyilkolt egy 18 éves lányt.
  Onnantól, hogy kiderült az elkövetők származása az összes vezető médium - beleértve a Hír Tv-t is - levették a hírt a portáljukról.

  "Legyen rend, és közbiztonság végre!" - A Magyar Gárda közleménye Varga Eszter meggyilkolásáról A Jobbik és a Magyar Gárda békéscsabai tagjai szombat este gyertyagyújtással rótták le kegyeletüket a meggyilkolt 18 éves Varga Eszter lakóháza előtt.

  Alábbiakban a Magyar Gárda Mozgalom Békés megyei Gróf Tisza István századának a közleménye olvasható, a 2009. június 20-i előre megfontoltan és kegyetlenül elkövetett gyilkosság kapcsán.

  Varga Eszter emlékére

  A mozgalom Békés megyei tagjait mélységesen megdöbbentette annak a bűncselekménynek a híre, miszerint Varga Eszter 18 éves békéscsabai lakos kegyetlen és előre megfontolt gyilkosság áldozata lett. Ezúton fejezzük ki részvétünket a fiatalon meggyilkolt lány hozzátartozóinak.

  A továbbiakban felszólítjuk a rendőrséget a minden lehetséges eszközt vegyen igénybe a tettes vagy tettesek mielőbbi elfogása érdekében. Ugyanis az esettel kapcsolatban biztos forrásból tudomásunkra jutott, hogy Varga Eszter és élettársa hónapok óta rettegésben élt. Annak ellenére, hogy rendőrségen több alkalommal is jelezték, életveszélyesen, a megölésükkel fenyegetik őket és családtagjaikat.

  A környékbeli lakók egyébként már napok óta látták ott kóborolni késsel a kezükben a két cigány származású férfit. Ezek az embernek nem, de még állatnak sem nevezhető (az állatok sértésnek vennék) egyedek ,,mellékesen" négy évig tartották maguknál erőszakkal, fenyegetéssel, Tiszapüspökön az áldozatot, miután vette a lány a bátorságot és elszökött tőlük.

  A legutóbbi fenyegetés éppen a gyilkosság előtt két nappal történt. Akkor a gyilkos és bűntársa személyesen kereste fel az áldozatot és élettársát, késsel a kezében, emberölési szándékkal. A fiatalok akkor még azt hitték: szerencséjükre, tudták értesíteni a rendőrséget, akik a helyszínre is siettek, és most jön a döbbenet. A rendőrök elvezették a helyszínről a gyilkossági kísérlet gyanúsítottjait, majd kivitték a vasútállomásra és felrakták őket egy vonatra, azzal a megnyugtató tudattal, hogy soha többet nem térnek vissza a városba. Hihetetlen! A történet további része már jól ismert.

  Gyertyagyújtás Békéscsabán

  Az áldozat családja egyébként továbbra is rettegésben él, ugyanis többször megfenyegették őket az egész család kiirtásával. A gyilkos még mindig szabadlábon van: bujkál. Ki tudja hol? Néhány észrevétel: Hogy történhetett az meg, hogy titkosított telefonszámon fenyegették folyamatosan az egyik családtagot? Milyen rendőr az, aki arra a bejelentésre, hogy életveszélyesen megfenyegettek, nevetéssel válaszol?

  Természetesen nem az a célunk, hogy a rendőröket ostorozzuk, tudjuk, hogy bizonyos tekintetben nekik is meg van kötve a kezük. Az ilyen jellegű bűncselekményekért elsősorban a nemzetellenes, hazaáruló jelenlegi kormányunk a felelős, aki szántszándékkal azon mesterkedik, hogyan tudja megnehezíteni az életünket ezen a szent magyar földön. Valamint, hogy a tisztességes magyar családoknak most már Békéscsabán is rettegésben kelljen leélnie a hétköznapnapjait.

  Legyen rend, és közbiztonság végre! Követeljük tehát a közbiztonsági állapotok azonnali helyreállítását. Nem magán börtönöket akarunk, hanem a törvények szigorítását. A több országban hatékonyan működő csendőrséget akarjuk és nagyobb jogkört a bűnüldöző szerveknek. A börtönbüntetés ezeknek a gyilkosoknak nem visszatartó erő, hanem ingyenes ellátás és pihenés az adófizetők pénzén. Követeljük a halálbüntetés visszaállítását, a magyar állampolgárok életének a védelme érdekében!

  2.Romagyilkossárgól 1 kis valódi infó h kik követték el

  Újabb indokként a cigányok ,,járőrözése" is elhangzott. Ahhoz szükség volt mindenképpen néhány gyilkosságra, amiben érintettként a cigányokat lehet feltüntetni. Ez szerintük a polgárháború előkészületeinek sorába illik bele. (Tehát a cigányok készülnek. És a magunkfajták?)

  A DNS-re vonatkozó kérdéskörre már másfajta szakértők válaszoltak. Volt köztük vezető (és szakmai körökben elismert) genetikus. Kettő is. Persze a többiek is alaposan ismerték a DNS-sel kapcsolatos kérdéskört, a legújabb kutatásokig és a DNS-sel történő gyakorlati feladatok szintjéig. Nevüket nem kívánták nyilvánosságra hozni, főleg nem nemzeti portálon. De szívesen segítettek.

  Azt megerősítették ők is amit már egy ideje tudunk, hogy a DNS elég könnyen hamisítható. Ha ők ilyet csinálnának, akkor hármuk szerint első nekifutásra elég lenne egy remek fotosopos (Photoshop) munka, amivel néhány napig elfoglaltságot adnak a bűnügyi szakértőknek. Addig viszont elkészülnének a valódi (,,működő", ,,éles" - ezeket a kifejezéseket használták) minták. Azokkal már nehezebb dolga volna a bűnügyeseknek. Hacsak nem fizették le őket, vagy másként nem tartják sakkban valamelyiküket. Mert az olyan szakértő bármit elfogad bizonyítéknak, még a mackósajt DNS-ét is.

  A nyomozók által bejelentett rövid időtartam alatt elegendő pontosságú elemzésre nincs lehetőség Magyarországon. Nincsenek hozzá megfelelő eszközök és berendezések, és pénz sincs rá. A németeknek van hozzá felszerelésük, de arról senki nem tud, hogy e téren igénybe vették a segítségüket. Tehát ennyi idő alatt nem voltak képesek a vádakat alátámasztó szakértői elemzéseket készíteni, sőt még előzetes szakvéleményt sem adhattak ki a bűnügyi szakértők. Azóta persze már elkészülhettek azok a minták, amelyek megfelelnek a célnak.

  Az egyik szakértő felvetette, hogy a letartóztatottaktól bármikor elegendő valódi mintát szerezhettek már, és azokat elég csak úgy megjelölni, hogy a gyilkosságok helyszínén találták. Akkor meg az egész hamisítósdi teljesen felesleges, viszont magyarázatot ad arra, hogy miért tudták ilyen gyorsan bejelenteni a DNS-ek egyezését.

  Természetesen, a televízióban és a híradásokban nem ezekről a személyekről esik most szó, és én sem rájuk gondolok, hanem azokra, akiket - értesüléseim alapján - titokban tartanak fogva és pontosan megegyeznek az általam is megemlített paraméterekkel. Bár tudom, hogy nem publikus a dolog, mert nem magyarok az illetők, és azt is tudom, hogy visszavonta a felajánlott nyomravezetői díjat, azért én most mégis azt jelzem, hogy a 100 milliós célprémiumra mégiscsak igényt tartok. Legfeljebb visszaosztok belőle kicsit, amolyan magyarosan. A viccet félretéve! Amit tesznek, azzal végképp kiírják magukat a civilizált emberek történelméből. Igényemet a prémiumra jogosnak tartom, és attól nem kívánok elállni, ugyanis szükségem van pénzre ahhoz, a Mossadot megsegítsem, mert még nem ártottak eleget a nemzetnek! A pénz átadásának módja miatt ne aggódjanak. A médiát én hozom, önöknek csak az indokláson kell gondolkozni, ahogy szoktak! Majd csak kitalálnak valamit! Késedelem esetén kamatot számítok fel!

  Most olvasgattam a híradást a cigánygyilkosságokkal kapcsolatosan és azon filozofálgattam, amit felvetettetek már. Rutinos rendőr kollégám megerősítette, hogy nem kerek a történet. Információim szerint elfogták a most a Mossad által beszervezett specnazos srácokat, de erről már írtam korábban. Most viszont nem ezeket a figurákat mutogatják a TV-ben, sőt. Róluk hallgatnak mélyen, pedig be vannak varrva. Ha figyeltétek a híreket, a legelső csatornákon 6 személyről beszéltek és egy cigány ,,járőr" autóra leadott, sörétes fegyverből származó lövésre hivatkoztak, aminek utána üldözés és elfogás lett a következménye. Már 4 emberről szól a történet, spicliről, aki feldobta őket és telefonos cellainformációkról, FBI-os profilalkotói munkásságról. Ha jók az infóim, akkor a srácokat, akikről a hírek szólnak, feldobták, de korábban már tudtak róluk és csak a fedőtörténetet képviselik. Olyannyira, hogy -ha jók az értesüléseim-, már csak kettejüket tartják benn. De itt is van csavar a történetben, mert nem is őket mutogatják tán a TV-ben. Tehát. Vannak a valóban beszervezett és lebuktatott figurák, akiket nem mutogatnak, de bevarrták őket, és vannak a srácok, akik nem követték el azokat a bűncselekményeket, amikkel vádolják őket, de egyszerre fogták el az említett 6-fős (3 specnaz, 1 mossad, 2 cigány) csapattal, és vannak beöltöztetett tetkós figurák, akiket a TV-ben mutogatnak, nagy színjátékot játszva. Szavazzatok, melyik verzió lehet az igazi?”
 • 3. kolombela 2009. szeptember 02. 15:41
  „1. Deir_Yassin 2009.09.02. 14:12
  Itt csak egy magyarázat az igazi. K. Árpád másfél évig kiképzés alatt állt és mint képzett katona jött haza.A zsidók magyarországi megszállása nem új keletű, több évtizede tervezik és fokozatosan valósítják meg. Napjainkra járatták csúcsra. Jól jött nekik az általuk kirobban tott gazdasági válság. Vagy ezért lett a válság is?”
 • 2. Kitartas 2009. szeptember 02. 15:40
  „Ebben az ún. cigány gyilkossági sorozatban nagyon sok minden gyanús, a letartóztatáskor egyiküket elengedték motoron, majd nemsokára felhívta a rendőrség, hogy ugyan jöjjön már vissza, ha van néhány szabad éve, mert előzetesbe szeretnék helyezni. Ha egyáltalán van közük ehhez a dologhoz, azt titkos szolgálati körök megbízásából tették, ami most már egyre jobban körvonalazódik.”
 • 1. Deir_Yassin 2009. szeptember 02. 14:12
  „Hoppá! Nagy most akkor hogy is van?

  Miképpen lehetséges, hogy egy szélsőjobboldali figura - akiről ráadásul ,,közismert" mindez -, Izraelben vállaljon, vállalhasson munkát? (Jómagam néhány társammal, még az ELTE TFK hallgatójaként felfigyeltem egy hirdetésre, valamikor a nyolcvanas évek vége felé. Úgy 1987 táján. A hirdetésben az izraeli Jaffába toboroztak diákokat nyári munkára, egészen pontosan narancsot szedni. Jelentkeztünk - s akkor derült ki, hogy Izraelben, Jaffában csak zsidó származású diák szedhet nyáron narancsot, s ezt a származást igazolni is kellett. Így aztán itthon maradtunk...)

  Miért dolgozhatott tehát a náci nézeteiről ,,ismert" K. Árpád, az évekig szoros megfigyelés alatt tartott K. István testvére egy kibucban? K. Árpád zsidó? Vagy változtak a munkavállalási feltételek Izraelben 1987 óta? Lehet... De azt egészen egyszerűen nem vagyok hajlandó elhinni, hogy egy évekig megfigyelt magyarországi ,,nácit", aki ráadásul a Keleti Arcvonal Bajtársi Szövetség vagy mi a bánat tagja, egyszerűen és csak úgy beengednek Izraelbe dolgozni. Itt valami nagyon bűzlik...

  Miképpen lehetséges, hogy a másik gyanúsított, bizonyos Cs. István szintén az NBH látókörébe került szélsőséges nézetei miatt, majd mindezek után -mindezek ellenére?- bevonult a hadseregbe? Sőt! A szélsőséges nézetei miatt az NBH látókörébe került Cs. Istvánt aztán a Katonai Biztonsági Hivatal még be is szervezte, és leszereléséig ,,titkos kapcsolatként" foglalkoztatta! Egy szélsőséges nézeteiről ismert embert? Miért? Vagy éppen ezért? Ezzel zsarolták? S ha igen, akkor vajon miért nem jutott senkinek sem eszébe éppen Cs. István, egészen hat gyilkosság elkövetéséig?”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csökkent a benzin ára

Csökkentette 4 forinttal a 95-ös benzin és 2 forinttal a gázolaj literenkénti nagykereskedelmi árát… Tovább olvasom