Kisalföld logö

2017. 06. 28. szerda - Levente, Irén 22°C | 33°C Még több cikk.

Ivancsics csalódást okozott ambrusnak

Az FC Sopron csak szűkszavú közleményben tájékoztatta a közvéleményt, hogy Ivancsics Gellérttel szerződést bontott, Ambrus András alelnök részletekkel is szolgált a Pécs elleni meccsen történt, s a hét elején kirobbant pofonügy kapcsán.

labdarúgás

Ambrus András, a klub alelnöke a Kisalföld érdeklődésére elmondta, a pécsi meccs után fel sem vetődött, hogy pofon csattant volna el a csapat öltözőjében. Az alelnök kifejtette, az ügyben kiáll az edző mellett.
„ Ivancsics Gellért édesanyja a múlt csütörtökön keresett meg engem, s akkor mesélte, mi történt a

fiával Pécsett, amit én döbbenten hallgattam. Mint mondta, a fia társaságában szeretne a szakvezetővel beszélni, segítsek megszervezni a találkozót. Amikor ezt jeleztem Selymes Tibornak, az edző első szóra készen állt találkozni a labdarúgóval és édesanyjával. Ez csütörtök délután, az edzés előtt történt. A megbeszélésen mint alelnök magam is részt vettem. Gellért elmondta, mi bántja, az edző elmondta neki, ő a pofont valójában egy bátorító kis taslinak szánta, s ha Ivancsics azt vette ki belőle, hogy megpofozta, akkor elnézést kér tőle. Felvetődött az is, hogy ezt akár a csapat előtt is megtegye, Selymes erre is hajlandó lett volna, ám ezt a labdarúgó édesanyja nem akarta. Mindezek után úgy gondoltam, sportbarátként álltunk fel az asztaltól s Ivancsics együtt tréningezett a csapattal. Mivel a játékos és édesanyja engem kért arra, hogy hozzam össze a találkozót, nekem nagy csalódás, hogy így végződött az eset. Ivancsics korábba n már kétszer is jelezte, hogy szerződést bontana, úgy gondolom, mindenképpen menni szeretett volna s erre keresett okot.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fáradtság ellen tornázzon

Nap mint nap olvashatjuk az újságokban, hogy a közlekedési balesetek száma szerte a világon – és hazánkban is – állandóan emelkedik. Számtalan szigorú előírással, korlátozó rendszabályokkal igyekeznek a hatóságok a szomorú statisztikákat javítani. Szakemberek pedig arra törekednek, hogy minél biztonságosabbá tegyék a járműveket. Tovább olvasom