Kisalföld logö

2017. 12. 14. csütörtök - Szilárda 0°C | 7°C Még több cikk.

István, a király

Egészen különleges hangulata lesz az István, a király szuperprodukciónak. A pannonhalmi apátság történelmi visszfénye, a település múltja, a polgárok egyesített akarata a város múltjának megtartására mintha idevonzaná ezt az előadást.

A látványos és szórakoztató, mára elmondhatóan slágerszövegekkel és -zenékkel szolgáló darabot a Mandala Dalszínház előadásában, Varga Miklós főszereplésével mutatják be!

A Szörényi Levente–Bródy János szerzőpáros által alkotott remekmű a Generációk Találkozásának fizetős rendezvénye. Helyszíne a Régi piactér (fesztiváltér). A belépők egységesen 1500 Ft-ba kerülnek, de a pannonhalmi fiatalok diákigazolvánnyal, a nyugdíjasok nyugdíjasszelvénnyel díjmentesen tekinthetik meg. A szervezők felhívják a koncertlátogatók figyelmét, hogy az előadást eső esetén is megtartják, ezért kérjük, hogy esernyőt, esőkabátot hozzanak magukkal.

Jegyek vásárolhatók: elővételben (Pannonhalma és Vidéke Takarékszövetkezet kirendeltségein, Győrben és Pannonhalmán, a Tourinform-irodában és interneten: www.pannonhalma.hu) és a helyszínen, valamint a plakátokon feltüntetett helyeken.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

KÍSÉRLETEK

Tovább olvasom