Kisalföld logö

2017. 08. 22. kedd - Menyhért, Mirjam 12°C | 23°C Még több cikk.

Ismerd meg partnered!

Döbrössy Bernadett kiválóan használja adottságait ahhoz, hogy embereket győzzön meg. (x)

Döbrössy Bernadett közvetlen, jól kommunikál, kiválóan használja adottságait ahhoz, hogy embereket győzzön meg. A biztosítási szakmában szükség van erre. Ahogyan ő és munkatársai csinálják, olyan különleges, megkértük, meséljen róla A Pénz Beszélnek.

„Ha röviden kellene megfogalmaznom munkamódszerem lényegét, azt mondanám, ez  egy tanácsadó jellegű értékesítési stratégia – mondja Döbrössy Bernadett. – Rendszerben gondolkodom, folyamatában működtetem és állandóan újraértékelem a tevékenységemet. Kizárólag személyes ajánlással dolgozom. Vagyis nem csinálok mást, mint meg akarom ismerni a partneremet. Számomra fontos, hogyan gondolkodik, milyen minőségen él."

Döbrössy Bernadett szerint abban a befektetési tanácsadóban kell megbízni, aki körültekintően, részletesen kikérdezi azokat, akik meghívták magukhoz.
„Mi a szerepe a saját gazdasági környezetében, a végzettség, a szerencse, a tehetség hogyan befolyásolják egymást? Fontos, milyen pénzügyi kultúra párosul ehhez, a meglévő megtakarításai és biztosításai szinkronban vannak-e gondolataival, elvárásaival. Szociális környezetében mekkora a felelőssége a családja és a  körülötte élők létbiztonságában, gyermekei jövőjéről milyen megalapozottsággal gondolkodik? Megvizsgáljuk, az életben bekövetkezhető nem várt események hogyan változtathatják meg beszélgetőpartnerem mindennapjait. A meglévő megtakarítások és biztosítások mekkora fedezetet nyújtanak ezek megoldására?

A beszélgetés végére kitisztul az együttműködésünk folytatása, azaz egy üzleti kapcsolat kezdetéről beszélünk. A rendszeres találkozások alkalmával aktualizáljuk a meglévő szerződéseit, ami leginkább a befektetéses programok esetében lehet jelentős."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vezetésről – vezetőknek

Vezetésről – vezetőknek címmel tart előadást hétfőn 15 órakor Goda Gyula vezetési tanácsadó a B… Tovább olvasom