Kisalföld logö

2018. 02. 17. szombat - Donát -5°C | 4°C Még több cikk.

Internetes közvetítés a háborúról

A Reuters hírügynökség adatfolyam-alapú online videóközvetítést indít be az iraki konflikutusról, hogy az aggódó hozzátartozók, valamint az érdeklődők munkahelyükön is folyamatos, friss információhoz jussanak a helyzetről.
A Reuters Raw Video elnevezésű, szerdán bejelentett ingyenes szolgáltatás a hírügynökség www.reuters.com weboldaláról lesz elérhető az elkövetkező napokban. A hírműsort napi 24 órában közvetíttik online, és a harci műveletek, illetve események mellett az olyan kiemelt híreknek is otthont ad, mint például a tárgyalások menete, illetve az egyes kormányok döntései, közleményei.
Az online videóműsort természetesen a társaság fizetős szolgáltatásának felhasználói is elérhetik.A Reuters szerdai bejelentése is azt bizonyítja, hogy a hírügynökségek, illetve hírtelevíziók nagy erőkkel készülnek az egyre elkerülhetetlenebbnek tűnő iraki háború fejleményeinek tudósítására. Az online híroldalak feltűnő készülődése egyáltalán nem véletlen, hiszen az utóbbi időben napvilágot látott felmérések egyértelműen azt mutatják, hogy világszerte egyre több ember fordul a Világháló felé, ha a friss hírekről szeretne értesülni. A webes híroldalakra először a 2001. szeptember 11-ei terrortámadás sorozatot követően hárult igazán komoly szerep, és a szolgáltatások magas színvonala jelentősen megnövelte az oldalak népszerűségét.
A Reuters mellett az ABCNews.com is kínál az aktuális hírekkel foglalkozó - előfizetéses - online videószolgáltatást ABC News Live néven.
Ami a Reuters stratégiáját illeti, a társaság a közelmúltban radikálisan átszervezte webes tevékenységét. Ezen átszervezés részeként tavaly ősszel új formában folytatódott tovább a Reuters.com weboldal pályája. A hírügynökség azt reméli a szolgáltatásról, hogy a társasághoz vonzza az előfizetői körön kívüli befektetőket.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jakupcseket kikapcsolja a nőcizés

A Jakupcsek Show nemrég jubilált a századik adással; a műsor néhány hónap alatt a legnézettebb lett… Tovább olvasom