Kisalföld logö

2017. 02. 23. csütörtök - Alfréd 5°C | 12°C Még több cikk.

Instant – nemcsak kávé, hitel is

A 2005-ös évet igazán sikeres esztendőként könyvelheti el a Raiffeisen Bank győri régiója.

Az előzetes mutatók alapján a Győr-Moson-Sopron és Veszprém megye alkotta régió az elmúlt évben folytatta eredményes működését.
 
A lakossági üzletágban 35 százalékkal nőtt az ügyfelek száma – az országos hálózat 98 fiókjában számuk már elérte a 300 ezret –, a hitelállomány pedig közel 80 százalékkal haladta meg a 2004. évit. A kis- és középvállalati ügyfélkörben is jelentős fejlődés tapasztalható: 29 százalékkal nőtt partnereik száma és 39 százalékkal a kihelyezett hitelállomány. Foltányi Márton győri vállalati fiókigazgató szerint a növekedés részben a korábbi évek hangsúlyváltásának az eredménye. A bank jó időzítéssel fordult szolgáltatásaival a lakosság, valamint a kis- és középvállalkozások irányába.

 A Raiffeisen Bank a gazdaság minden szereplője számára kínálja termékeit, szolgáltatásait. Foltányi Márton úgy véli, hogy bár a régió nagyvállalati téren is sikeres, a kis- és középvállalkozói ügyfélkör az a szegmens, amely még növekvő mértékben tud különböző banki szolgáltatásokat igénybe venni. A banknál ezért azok a termékek, amelyek a nagyvállalati ügyfélkörben már megszokottá váltak, a teljes vállalati szféra számára is mindinkább elérhetők.

 A fiókigazgató abban látja a Raiffeisen Bank sikerét, hogy gyorsan, pontosan és rugalmasan igyekszik reagálni a változásokra. „Minden időszakban próbálunk olyan terméket fejleszteni, amely aktuális" – mondja, és példaként említi a vállalkozói instant hiteleket, amelyek kitűnő szabadon felhasználható finanszírozási lehetőséget biztosítanak a 10–250 millió közötti éves árbevételű társas vállalkozásoknak. – A bank egyszerűsített elbírálási rendszert dolgozott ki, hogy minél gyorsabban jussanak hitelhez, hiszen ezek a vállalkozások általában alultőkésítettek, szükségük van forrásokra. A „Kétszer ad, aki gyorsan ad" bölcsesség itt különösen érvényes. Ügyfélbarát módon megfelelő tájékoztatással segítünk az ügyfeleknek, hogy pontosan lássák mozgásterüket és minél gyorsabban tudjanak dönteni. Tekintettel a vállalati instant hitelek sikerére, az akciót 2006-ban is folytatjuk. A Minimum számlacsomagunkat azoknak a kisvállalkozásoknak ajánljuk, akiknek szükségük van ugyan folyószámlára, de kicsi a számlaforgalmuk. Ez a konstrukció egy kényelmesen használható banki termék, amelynek díjazása az indulástól kezdve folyamatosan kedvező kondíciójú.

A bank a társadalmi környezetéhez szorosan kapcsolódik, és különböző szponzorációk révén is kifejezi helyi elkötelezettségét. A bank 2005-ben támogatta a győri női kézilabdát, a filharmónia Liszt Ferenc-koncertsorozatát és a Living Classics kortárs képzőművészeti kiállítást a győri Városi Művészeti Múzeumban. A bank rendszeres adományokkal segíti a beteg és árva gyermekeket ellátó intézményeket, tavaly többek közt a győri Gyermekek és Családok Átmeneti Otthonát.

 – A Presztízs-díjnak számunkra tényleges presztízse van, úgy véljük, hogy a név kötelez, ezért csatlakoztunk támogatói köréhez. Látjuk, hogy a győzteseknek ténylegesen számít a díj, nem csak udvariasságból hatódnak meg a díjátadáskor. Ezt bizonyítja a pályázatok számának a növekedése is – indokolta a lokálpatrióta kezdeményezés támogatását a szakember és hozzátette: – A bank ügyfelei közül is többen pályáztak és legutóbbi partnertalálkozónkon is felhívtuk a figyelmüket erre a lehetőségre. A díjhoz kapcsolódva kialakítottunk a nyertesek számára egy annak presztízséhez igazodó kedvezményes szolgáltatási csomagot is.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jeles napok 2006-ban

Szilveszter és újév mezsgyéjén túljutva, az új esztendő első napjaiban talán még visszanézünk az… Tovább olvasom