Kisalföld logö

2018. 08. 20. hétfő - István 18°C | 30°C Még több cikk.

Ingyenes internet Győrben is a FreeStarttól

A FreeStart, Magyarország vezető ingyenes internet szolgáltatója 2003. július 8-tól három új primer körzetben indította el ingyenes, korlátlan telefonos internet hozzáférési szolgáltatását.

Győr és környéke (96-os körzet)
Székesfehérvár és környéke (22-es körzet)
Szolnok (56-os körzet)

A FreeStart szolgáltatásai az új területeken is a megszokott 06 51 302 302 behívószámon vehetők igénybe. A bővítéssel 25 primer körzetre bővült a FreeStart szolgáltatási területe.

A FreeStart által kínált internet szolgáltatás ingyenes, csupán az internetezés telefondíját kell kifizetni. A felhasználók rövid regisztrációt követően korlátlanul internetezhetnek előfizetési díjak nélkül, email postafiókot és web tárterületet vehetnek igénybe. További információk a www.freestart.hu weboldalon.

A Sulinet Express programban résztvevő felhasználók sulinet/express felhasználónévvel, illetve jelszóval az új körzetekben is regisztráció nélkül, azonnal kapcsolódhatnak az internetre.

A FreeStartról

A FreeStart 2000-ben indította el ingyenes telefonos internet hozzáférési szolgáltatását, melynek révén alig egy év leforgása alatt jelentős részesedést ért el a magyarországi internetes piacon.  2003. márciusától az EuroWeb Rt. 100%-os leányvállalata, a Pantel cégcsoport tagja. Több mint 250 ezer regisztrált felhasználó számára nyújt ingyenes, telefonos internet hozzáférést 25 primer körzetben, ezzel a második legnagyobb felhasználó-számmal rendelkező szolgáltató az országban. A FreeStart 2002. nyarától az EuroWeb Rt. közreműködésével az ingyenes internet mellett ADSL és bérelt vonali internet szolgáltatásokat is értékesít.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Eddig nem történt komoly gabonatűz

Befejezéshez közeledik az aratás, és eddig – a nagy szárazság ellenére – megyénkben… Tovább olvasom