Kisalföld logö

2017. 01. 22. vasárnap - Vince, Artúr -9°C | 2°C Még több cikk.

Ingyenes becsüsnap Fraknó várában

Közép-Európa legnagyobb aukciósházának, a Dorotheumnak a szakemberei szombaton ingyenes becsüsnapot és szakmai tanácsadást tartanak Fraknó várában.
A korábbi becsüsnapok sikerére való tekintettel az Esterházy Alapítvány ismét felkérte a híres Dorotheum aukciósház szakembereit a tanácsadásra. Szombaton 10–12 és 13–16 óráig a vár dísztermében az ingyenes rendezvényen a látogatóknak lehetőségük lesz arra, hogy a személyes értékeiket, amelyek talán mind ez idáig a pincében vagy a padláson kallódtak, a Dorotheum szakemberei szemügyre vegyék. Megtudhatják kedvenc tárgyaik eredetét, korát és értékét. Külön szakemberek foglalkoznak a festményekkel, az üveg- és porcelántárgyakkal, valamint az órákkal és ékszerekkel.
Az idei első, a Sotheby’s szakemberei által tartott, ingyenes becsüsnap során számos érték került napvilágra, többek között egy Madonnát ábrázoló szobor, amelynek becsült értéke 15 ezer euró, illetve egy 1893-as festmény, amely az Esterházy-kastélyt ábrázolja.
Az ingyenes rendezvénysorozat részeként október 7-én a Christie’s aukciósház elismert szakemberei várják majd az érdeklődőket. További részletek a www.burg-forchtenstein.at internetes oldalon találhatók.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Elvándorol a turisták miatt Velence lakossága

Egyre fogy Velence lakossága: az 1966-os nagy áradáskor még 121 ezren éltek a történelmi… Tovább olvasom