Kisalföld logö

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 13°C | 24°C Még több cikk.

Ingyen Windows Vista az oktatásban!

A hazai felsőoktatási és közoktatási intézmények diákjai és tanárai az elsők között használhatják a Microsoft új operációs rendszerét, a Windows Vistát, valamint az Office 2007 irodai programcsomagot.
A Miniszterelnöki Hivatal és a Microsoft Magyarország megállapodása értelmében a Campus licencszerződés hatálya alá eső szoftvereket az összes magyarországi akkreditált állami, egyházi és magán felsőoktatási intézmény valamennyi nappali, levelező és esti tagozatos hallgatója és valamennyi főállású, illetve szerződéses oktatója és dolgozója ingyen használhatja az intézmény, illetve tanulók és oktatók esetén a saját otthoni számítógépén. A Microsoft Campus szerződés díját a Magyar Kormány fizeti, így az oktatóknak és a hallgatóknak a licenc díjtalan.

Fontos, hogy a Campus Licencben a Windows operációs rendszernek csak az "Upgrade" változata szerepel, vagyis a Vista jogtiszta használatához a felhasználónak már rendelkeznie kell egy legális Windowszal, erről frissíthet Vistára. Az Office esetén nincs ilyen megkötés.

A Windows Vista és az Office 2007 végleges változatának novemberi megjelenésekor csak angol nyelvű verziók lesznek elérhetők, a magyarítás a szoftverek hivatalos premierje után várható, előreláthatóan 2007 tavaszának elején.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

fc sopron: már kiesőjelölt az újabb kudarc után

Tovább olvasom