Kisalföld logö

2017. 06. 26. hétfő - János, Pál 18°C | 30°C Még több cikk.

Információs pontot adtak át a GYIK-ban

Ifjúsági Információs és Tanácsadó Irodát adtak át tegnap a soproni Gyermek- és Ifjúsági Központban. Az iroda hétköznapokon 10–18 óra között várja a fiatalokat.
A Gyermek- és Ifjúsági Központ életében mérföldkőnek nevezte Rozsonits Tamás igazgató a tegnap átadott információs és tanácsadó irodát. Fő céljuknak a tizennégy évesnél idősebb korosztály megszólítását, segítését, a tanácsadást tekintik, s ilyen sem Sopronban, sem a GYIK-ban nem volt még. – A vezető Kránitz Gabriella, valamint munkatársa, Fata Gabriella hasznos információkkal szolgálnak a fiataloknak, legyen szó albérletről, menetrendről, szabadidős programokról – tette hozzá Rozsonits Tamás. – A helyiségen belül kialakítottuk egy külön szobát, ahova azokat várjuk, akik lelki problémájukkal fordulnak hozzánk; itt diszkréten elmondhatják gondjaikat. Az Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda hétköznapokon 10–18 óra között várja a fiatalságot. Fontos, hogy az itt nyújtott szolgáltatások ingyenesek, beleértve az internethasználati lehetőséget is.
A tegnapi átadáson Kalmár István alpolgármester elmondta, a város kétmillió forinttal támogatta az iroda létrejöttét, s ehhez két és fél milliós támogatást nyertek el.
Kránitz Gabriella, az úgynevezett I-pont vezetője hozzátette, a tanácsadáson túl az ifjúság aktív közreműködésére is számítanak. Folyamatosan várják a visszajelzéseket és javaslatokat, hogy miben lehetne fejlődni, min kellene változtatni a későbbiekben.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Májusi letölthető sudoku!

Folytatódik Sárdi Tibornak, az "Ész Ász Top 100" játék győztesének új logikai játéka a sudoku.… Tovább olvasom