Kisalföld logö

2018. 05. 26. szombat - Fülöp, Evelin 13°C | 24°C Még több cikk.

Így indult a hét a 3-as metrón: füstölt, leállt, újra indult, megint füstölt

Ismét teljes vonalon jár a 3-as metró; hétfő reggel - hozzávetőleg egy órás eltéréssel - két szerelvénynél észleltek füstöt.
10:13 - Ismét teljes vonalon jár a 3-as metró; hétfő reggel - hozzávetőleg egy órás eltéréssel - két szerelvénynél észleltek füstöt, ezért előbb Újpest-Központ és a Lehel tér, majd a Lehel tér és a Nagyvárad tér között pótlóbuszok szállították az utasokat - közölte a BKV fődiszpécsere az MTI-vel.

Hétfő kora reggel az Árpád hídi és a Forgách utcai állomások között egy metrószerelvény vezetője észlelt füstöt, ezért Újpest-központ és a Lehel tér között nem járt a metró. Ezt követően a Deák téri állomásnál füstölt egy szerelvény, ezért a Lehel tér és a Nagyvárad tér között kellett buszokra szállniuk az utasoknak.

Kisdi Máté, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek elmondta, hogy a tűzoltók mindkét esetben nagy erőkkel vonultak a helyszínre. Tűzre, füstre utaló nyomokat nem találtak.
A BKV a meghibásodások okáról későbbre ígért tájékoztatást.

8:45 - Egy újabb szerelvény füstölése miatt ismét leállt a 3-as metró, ezúttal a Lehel tér és a Nagyvárad tér között kell buszokra szállniuk az utasoknak - közölte a BKV fődiszpécsere hétfő reggel az MTI-vel. A Deák téri állomásnál füstölt egy szerelvény, ezért az említett szakaszon áll a forgalom - mondta Mezei László.

Mintegy egy órával ezelőtt ugyancsak nem járt a 3-as metró egy másik szakaszon, mert az Árpád hídi és a Forgách utcai állomások között egy metrószerelvény vezetője szintén füstöt észlelt.


8:24 - Újra a teljes vonalon jár a 3-as metró; hétfő reggel egy szerelvény füstölése miatt egy szakaszon állt a forgalom - közölte a BKV fődiszpécsere az MTI-vel. Az Árpád hídi és a Forgách utcai állomások között egy metrószerelvény vezetője füstöt észlelt, ezért Újpest-központ és a Lehel tér között nem járt a metró. Az érintett szakaszon pótlóbuszok szállították az utasokat. A füst okát vizsgálják.

Korábban:

Egy szerelvény füstölése miatt nem jár a 3-as metró Újpest-központ és a Lehel tér között; az érintett szakaszon pótlóbuszok közlekednek - közölte a BKV fődiszpécsere hétfő reggel az MTI-vel.

Az Árpád hídi és a Forgách utcai állomások között egy metrószerelvény vezetője füstöt észlelt, ennek okát egyelőre nem tudni - mondta Mezei László. Hozzátette: szerelvény nem maradt az alagútban, személyi sérülés nem történt.

Olvasóink írták

 • 4. gjozsi88 2012. január 30. 17:44
  „nasi12!

  "Ha lehet, ne a győri és a vidéki adófizető polgárok pénzére ácsingózzanak a fővárosiak, hanem oldják meg a budapesti problémát, a budapestiek adóforintjaiból."

  Tekintettel arra, hogy a fővárosban megtermelt adóforintok tartják el a vidéket is.......azaz ott termelődik a legtöbb adó, több, mint amit a főváros visszakap (ezek tények, nézegesd az adatbázisokat)......elég lenne a fünyiró elven zárolt normatív támogatás 32 milliárdját oda adni a költségvetésből!

  A talicskákról annyit, hogy egy jogerős ítélet nem támasztja alá.....ha kitalicskázták, akkor miért csak 4 milliárdot keresnek, melynek egy része Orbán és Vitézy család -hoz jutottak!

  Akkor mikor a szocik konszolidálták az adósságot....sőt késöbb szintén a szocik változtatni akartak a szolgáltatáson a paraméter könyv változtatásával, a fidesz a BKV szakszervezetek támogatásával ezt megakadályozta!
  Ahogy azt is.......ami mára Tarlós megvalósítani szeretne......kiszervezi a közlekedés egy részét magáncégeknek!
  Ugye ha nem akadályoztatok volna meg ész nélkül mindent......most nem dölne rátok a ház!!!!!!”
 • 3. Contar 2012. január 30. 17:27
  „Önmagában a működésképtelenség is baj, de annak fényében, hogy közben évtizedek(?) óta elmaradtak a fejlesztések is - a hannoveri és a kombino villamosokat nem számolva - ez már nagyon bosszantó!”
 • 2. Láng_Vince 2012. január 30. 16:53
  „Korábban (pár hónapja) volt egy ilyen hír, hogy Budapest vezetése nem érti, miért füstölnek és mennek tönkre a 40 éves kocsik, ezért felvették a kapcsolatot a gyártóval :) Nagy megdöbbenéssel vették tudomásul, hogy az Oroszok ezeket a metrókat "csak" 30 éves élettartamra tervezték.”
 • 1. nasi12 2012. január 30. 16:10
  „Mivel ezek a rendkívüli események csak mostanában szaporodtak meg, a vak is látja, hogy ez nem más, csak nyomásgyakorlás akar lenni a kormány felé.
  Érdekes mikor talicskával tolták ki az előző érában a pénzeket a BKV-tól, sőt még jól el is adósították azt, a kutya sem foglalkozott a történésekkel.
  Bezzeg most, mikor az előző kormány által felvett brutális hiteleket törleszteni kell, mikor a kormány szeretne mindent megtenni, hogy a Brüsszel által szorgalmazott lakossági megszorításokat elkerülje, ügyesen ők is rádobnak még egy lapáttal, és benyújtják a számlát az előző 8 év hibás gazdálkodásáért.
  Ha lehet, ne a győri és a vidéki adófizető polgárok pénzére ácsingózzanak a fővárosiak, hanem oldják meg a budapesti problémát, a budapestiek adóforintjaiból.
  Ez nem országos ügy, ez legyen a főváros gondja!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kigyulladt egy pavilonsor Csepelen: üzletek égtek ki

A fővárosban a csepeli Szent Imre téren kigyulladt egy mintegy kétezer négyzetméteres pavilonsor, a… Tovább olvasom