Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 2°C Még több cikk.

Ígérik, hogy az idén lefedik az aluljárót

A mosonmagyaróvári vasútállomás melletti gyalogosátjáró víztelenítése megtörtént, megjavították a szivattyút, és az illetékes szakemberek folyamatosan ellenQrzik a berendezés állapotát – tájékoztatta a Kisalföldet a MÁV Zrt. kommunikációs irodája.
Lapunk az olvasók bejelentésére többször is megkereste a MÁV illetékeseit a Lajta-parti város vasútállomása melletti gyalogos-aluljáró kapcsán, és bQvebben is foglalkoztunk már a témával (Kisalföld, 2007. január 25., 26., február 19.).
A vasúti társaság kommunikációs igazgatóságától kapott legutóbbi információk szerint a Mosonmagyaróvár állomás melletti „gyalogos-aluljáróban visszatérQen jelentkezQ csapadékvíz-elvezetési problémára a MÁV Zrt. megtette a szükséges intézkedéseket”.
Az aluljárót újra víztelenítették, megjavították a szivattyút, a szakemberek a berendezés állapotát rendszeresen ellenQrzik. A vállalat hosszú távú terve, a tulajdonképpeni végleges megoldást az aluljáró lépcsQkarjainak lefedése jelenthetné. Ezt a MÁV a felújítási munkálatok átcsoportosításával még az idén elvégzi. Ezzel a jövQben elkerülhetQk az ismétlQdQ lakossági panaszok.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Sikeres főpróba az EB előtt

sportlövészet

A Szlovákiában rendezett nagydíjon, mely a március közepén kezdődő… Tovább olvasom