Kisalföld logö

2017. 12. 11. hétfő - Árpád 4°C | 14°C Még több cikk.

Idős asszonyt loptak meg ál-vízvezetékszerelők

Kilencvenegy éves hölgy 140 ezer forintját vitte el egy szélhámos Sopronban. A rendőrség kéri, a lakosság fokozottan körültekintően járjon el, ha ismeretlenek csengetnek be hozzájuk.
Sopronban a Deák tér egyik lakásába azzal az ürüggyel csöngetett be egy ismeretlen férfi, hogy a csapokat szeretné ellenőrizni, beállítani. A 91 éves néni jóhiszeműen be is engedte a „szerelőt”, viszont a nyitva hagyott bejárati ajtón még egy személy is bejutott a lakásba. A „vízvezeték-szerelőnek” nem volt nehéz dolga lekötni az idős asszony figyelmét, eközben a másik illető gyorsan átkutatta a lakást. Rá is lelt a néni féltve őrzött 140 ezer forintjára, amit zsebre is tett és távozott.
Miután a másik férfi is elment, a néni kis idő múlva gyanút fogott. Félelme beigazolódott: a nehezen összerakosgatott pénze eltűnt. Azonnal bejelentést tett a rendőrségen.
Buzonics Ferenc őrnagy, a rendőrkapitányság hivatalvezetője érdeklődésünkre elmondta, forró nyomon elkezdték az elkövetők felkutatását. A nyomozás során kikérdezték a környék lakóit is, egyszersmind lopás miatt az ismeretlen tettesek ellen büntetőeljárást kezdeményeztek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az iskolakezdés rég nem presztízskérdés

Folytatás az 1. oldalról. Tovább olvasom