Kisalföld logö

2017. 05. 26. péntek - Fülöp, Evelin 12°C | 21°C Még több cikk.

Húszezren hallgatták Navracsics Tibort a Kossuth téren

A Kossuth téren folytatódik a kormányellenes demonstrációk sorozata. Vasárnap Navracsics Tibor, a Fidesz parlamenti csoportjának vezetője mondott beszédet, egyebek között a kiszivárgott hangfelvételről is.
Csillogó, elszánt, érdeklődő, lelkes tekintetek, sípok, trombiták, kereplők, zászlóerdő és teltház fogadta a Fidesz, sorrendben harmadik, kora esti demonstrációjának szónokait. Navracsics Tibor főszónok elsőként a nap szenzációjával, Lamperth Mónika önkormányzati és területfejlesztési miniszter, az MSZP választmánya előtt tartott, és néhány órával ezelőtt a nyilvánosság előtt is ismertté vált beszédével foglalkozott.

A Fidesz frakcióvezetője nemcsak szó szerint idézte Lamperth Mónika gondolatait, de elemezte is azokat. Navracsics Tibor szerint a jelenlegi kormány mindenkit büntet, aki a Fideszt választja.

A Fidesz frakcióvezetője a Kossuth téren mintegy húszezer ember előtt azt mondta, hogy Gyurcsány Ferenc nem demokrata, nem tudott kitörni a hazugság spiráljából. A tüntetők ütemes „mondjon le, mondjon le" kiabálása és harsány füttyszava fogadta a politikus szavait, amikor arról beszélt, hogy a gyűlölet politikáját meghonosító Gyurcsány Ferencnek távoznia kell a magyar belpolitikából.

- Gyurcsány Ferenc társadalmi csoportokat játszott ki egymás ellen. Elmagyarázta az egyetemistákról, hogy az egyetemistákat nem kell szeretni, mert az egyetemisták léhák, akik csak mindenféle luxuskiadásokon törik a fejüket és nem tanulnak. Elmagyarázták, hogy ezért kell bevezetni a tandíjat. Elmagyarázták, hogy a nagycsaládosok csak azért szülnek gyerekeket, hogy ne kelljen dolgozniuk és a gyerekek után járó adókedvezményből éljenek. Ezért szüntették meg a gyerekek után járó adókedvezményt. Elmagyarázták a köztisztviselőkről, hogy túl sokan vannak, keveset dolgoznak, alulképzettek és sokat keresnek. Ezért bocsátják el most a köztisztviselőket. Elmagyarázták, hogy a pedagógusok lusták, mert egy évben három hónapot nem dolgoznak. Ezért bocsátják most el a pedagógusokat. Elmagyarázták az orvosokról, hogy az orvosok hálapénz-elfogadó automaták és nem gyógyítanak. Ezért vezetik be a vizitdíjat. Elmagyarázták a nyugdíjasokról, hogy a nyugdíjasok túl sok gyógyszert szednek és túl sokat járnak az orvosokhoz. Ezért kell bevezetni a vizitdíjat és kell megszüntetni az ingyen gyógyszert. Teljesítmény helyett szónoklatok, összefogás helyett irigység, a gyűlölet szítása - ez a jellemző a Gyurcsány-kormány tevékenységére. Nekünk, fideszes képviselőknek nincs módunk a jövőben semmifajta politikai kapcsolatot fenntartani Gyurcsány Ferenccel – mondta Navracsics Tibor a Kossuth téren húszezer ember előtt.

Krónika Hírszolgálat
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A bajnokság állása

1. Tovább olvasom