Kisalföld logö

2017. 09. 20. szerda - Friderika 12°C | 13°C Még több cikk.

Húsvéti menetrend a MÁV-nál

A Húsvéti ünnepek miatt a növekvő utasforgalom kiszolgálásának érdekében módosított menetrend szerint közlekednek a személyszállító vonatok április 12 és 14 között. Nálunk megtalálja a GYSEV ünnepi menetrendjét is.

A MÁV közleménye szerint április 12-én (húsvét vasárnap) az ünnepnapi menetrend, április 13-án (húsvét hétfőn) a vasárnapi menetrend, április 14-én (kedden) a hétfői menetrend lesz érvényben. Április 15-től már a megszokott menetrend szerint közlekednek a vonatok. Húsvét ünnepe ideje alatt a várható növekvő utasforgalmi igények kiszolgálása érdekében a MÁV-START Zrt. a legnagyobb utasforgalmat lebonyolító vonalakon - az igényekhez és lehetőségekhez igazítva - a vonatok szerelvényeit megerősítve, több járművel közlekedteti a kényelmesebb utazás érdekében.

A személyszállító vasúttársaság az eddigi tapasztalatok alapján javasolja a menet- és helyjegyek elővételi megváltását, vagy az internetes jegyértékesítés igénybevételét, a pénztárak előtti sorban állás elkerülése érdekében. Indulás előtt az ünnepi menetrend változásairól érdemes tájékozódni a MÁV-START Zrt. telefonos ügyfélszolgálatán, a helyi tarifával hívható MÁVDIREKT vonalon a 06 (40) 49-49-49-es telefonszámon.


Ünnepi menetrend húsvétkor a GYSEV vonalain  
 
Ünnepi menetrend szerint közlekednek a vonatok húsvétkor a Győr-Sopron, valamint a Sopron-Szombathely és a Szombathely-Körmend-Szentgotthárd vasútvonalakon.
 
Április 12-14 között ünnepi menetrend lép érvénybe a GYSEV vonalain. Szombaton (11-én) még a megszokott menetrend szerint közlekednek a vonatok, vasárnap (12-én) azonban az ünnepnapi, húsvét hétfőn (13-án) pedig a vasárnapi menetrend lesz érvényben.

Április 14-én, kedden hétfői menetrend szerint közlekednek a GYSEV vonalain a járatok. Az ünnepek alatt a szokásosnál több kocsival közlekednek majd vasúttársaság szerelvényei.


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Politikusok zuhanórepülésben: Gyurcsány a vert mezőnyben

Megint csökkentek a közéleti személyiségek népszerűségi mutatói. Először fordul elő, hogy mindössze… Tovább olvasom