Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Hullik a vakolat

a kapitányságról

A Soproni Rendőrkapitányság épületének főbejárata előtti szakaszt hetekkel ezelőtt lezárták: vakolat zuhant a járdára. A megyei főkapitányságon azt ígérték, augusztusban megjavítják az érintett épületrészt.
A soproni kapitányság homlokzata timpanonjának párkányáról vakolatdarabok zuhantak a járdára. Szerencsére személyi sérülés nem történt, de a járókelők biztonsága érdekében azóta kordonnal vették körül a kritikus szakaszt.
– A Soproni Rendőrkapitányság épületének homlokzati hibáját augusztusban megszüntetjük. Számításaink szerint ez a munka néhány tízezer forintba kerül – tudtuk meg Németh László ezredestől, a megyei rendőr-főkapitányság gazdasági igazgatójától. – Ugyanakkor a tömb átfogóbb felújítása csak középtávú terveink között szerepel. Szeretnénk, ha két-három éven belül a soproni rendőrség épületének nyílászáróit kicserélhetnénk az energiatakarékossági program keretében.
„ Ezt az alkalmat ragadnánk meg, hogy a munkálatokkal egy időben komolyabb homlokzatfelújítást is végeztessünk.”
Az erre vonatkozó előterjesztést a következő évben nyújtjuk be az Országos Rendőr-főkapitányságra. Reméljük, elnyerjük a jóváhagyást és az ablakcserékhez, továbbá az épület külső megszépítéséhez szükséges több millió forintot is – mondta Németh László.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Útfelújítás hétfőtől

Dunaremete. Az önkormányzat márciusban pályázaton nyert pénzt az Ady Endre utca felújítására,… Tovább olvasom