Kisalföld logö

2017. 01. 19. csütörtök - Sára, Márió -8°C | -1°C

Hova bújtál, kedves balettcipő?

Igaz, már csak nyomokban a karácsony és az újév, csodálatos, hogy naponta új játékkal lehet játszani.

Kincsem!

Igaz, már csak nyomokban a karácsony meg az újév, azért csodálatos, hogy naponta új meg új játékkal lehet játszani. Kicsit ugyan elszomorító, hogy épp a hőn áhított, rózsaszín szíves babakocsira rá se bagózol, de hát bánja kánya! Talán majd ha beköszönt a tavasz és babakocsistól tangózunk az udvaron. Addig is marad délutánonként a meleg szoba, a szőnyeg egy új felfedezéssel: a balettel.

Mert ugye a  karácsonyi meglepik között találtunk egy balerinás játékot, zenével, igazi(!) balettos korláttal. Nosza, feltúrtuk a szekrények mélyét egy valamikor félrerakott és megörökölt tüllszoknyácskáért, térd fölé érő harisnyákért és tornadresszért. S hogy még teljesebb legyen a kép, előkerült egy mini top, cicik alá érő, de ez senkit nem zavart. Nálunk most balett van reggel, este, egyedül csak a cipő hiányzik, amit remélhetőleg rövid időn belül sikerül beszerezni.

Hogy ennek vagy az ovinak köszönhető, azért óriási „eredmény", hogy lassanként a helyükre kerültek a kis- meg a nagydolgok is. Nem kellett hozzá a beígért piros autó vagy valami csoda dolog, egyszerűen az óvoda, a társak mindenkit a nagylányos, nagyfiús viselkedésre inspirálnak, meg aztán hogy is nézne ki egy folyton pelenkát kérő, néha bilire ülő balerinalány?

Nem hittem volna, hogy végre-valahára véget ér a pelenka-hadművelet, s a szerkesztőség láttán sokkal inkább a színes ceruzák meg a Joli mama meglepetése izgatja a fantáziád, mint egy ódivatú pelenka. Elárulom: a fiókomban az asztalom alatt most találtam rá egy amolyan tartalék darabra. Szerintem hazahozom a babádnak, ugye egyetértesz?

Anyu

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csak Hegedűs remekelt

asztalitenisz Széchenyi-Uniqa–Mohács 6–12

A győri Széchenyi-Uniqa… Tovább olvasom