Kisalföld logö

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 11°C | 21°C Még több cikk.

Horváth Zoltánné Éva

Kategória: általános iskolai tanító

Név: Horváth Zoltánné Éva
Kisfaludy Károly Általános Művelődési Központ, Tét

Jelölők: A 7. b. osztály nevében: Csordás Kitti, Esztergályos Bettina, Lampert Tamara, Salamon Zsuzsanna, Takács Anita

Indoklás
: Mi kedves tanító néninket szeretnénk jelölni. Éva nénit, aki Téten tanít. Most a 2. osztályosoknál ő az osztályfőnök. De nekünk is ő volt alsóban az osztályfőnökünk. Mi most 7. osztályosok vagyunk, de szívesen gondolunk a tanító néninkre. Éva néni, azaz Horváth Zoltánné első osztálytól negyedikig tanított minket. Az első szavakat, amiket leírtunk vagy elolvastunk, az első összeadás és sorolhatnánk, hogy mi minden hozzá fűződik. A tanuláson kívül sok-sok élmény az, amiért jó volt az ő osztályába járni. Osztálybulik, biciklitúrák, kirándulások, rengeteg élmény. Éva néni mindig bíztatott bennünket és jó szóval megjutalmazott.

Ez az osztály négy év alatt egy családdá forrt össze. Ezért is volt olyan nehéz negyedik végén elbúcsúzni tőle. Arra a napra az anyukák is segítettek, hogy még emlékezetesebbé tegyük az utolsó napot. Gyönyörűen kidíszítettük a termet virágokkal. Versekkel és énekekkel készültünk. Mindenki izgatottan várta Éva néni, s mikor ott álltunk előtte és a búcsúverseket mondtuk és énekeltünk, egyszerre csak elkezdett az egész osztály sírni. Sírva adtuk át külön-külön az egy-egy szál rózsát. De Éva néni is nehezen tudott tőlünk elbúcsúzni. Az ott lévő anyukák is szipogtak, könnyeiket törölték. Ezt a búcsúzót sosem fogjuk elfelejteni, s azért nem, mert Éva néni nagyon szeretjük.

Mi, lányok majorettezünk és Éva néni sokszor eljön a versenyeinkre és drukkol nekünk. S aminek még nagyon örülünk, hogy velünk jön a majorettes táborba nyáron. Így 4–5 napot mindig vele vagyunk. Ha minden nap nem is beszélünk vele, azért még tudjuk, hogy érdeklődik utánunk, ha kell segít nekünk és mi is sokat gondolunk rá. Ezért is szeretnénk jelölni.

A jelölést támogatók:
Lampert Tamara: -
Esztergályos Bettina:

Kedves Olvasónk!
Ha Ön is úgy gondolja, hogy bármelyik jelöltet szívesen támogatná  szavazatával illetve jelölné valamelyik kategóriába, akkor nem kell mást tennie mint a tanar@kisalfold.hu e-mail címre elküldenie annak a tanárnak a nevét, akire szavazni szeretne (vagy jelölni), és természetesen az Ön nevét és telefonszámát, hogy éresíteni tudjuk ha Önre mosolyog a szerencse. Örömmel vennénk ha szavazatát ill. jelölését röviden néhány sorban megindokolná.

További részletek a kampányról itt >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vörös Gabriella: Aranykoporsó

Vörös Gabriella múzeumigazgató Móra Ferenc Aranykoporsó című regényéről beszél. Tovább olvasom