Kisalföld logö

2017. 02. 22. szerda - Gerzson 3°C | 9°C Még több cikk.

Holnap tartják az új év első közgyűlését

Csütörtökön tartja idei első közgyűlését a soproni képviselő-testület. A napirendek tárgyalása a Sopron Holding zrt.-vel kapcsolatos tulajdonosi döntéssel veszi kezdetét, majd a GYIK Kht. alapító okiratának az új törvényi előírások miatt szükséges módosításáról is szavaznak.

Sopronkőhida–Tómalom–Jánostelep településrészi önkormányzat létrehozásáról is tanácskoznak a képviselők, valamint előterjesztés készült a létrehozandó roma közösségi házról. Tájékoztató hangzik el a tavalyi évben megvalósult környezetvédelmi feladatokról és szó lesz az idei feladattervről is. A városatyák rendeletet módosítanak a pénzbeli és természetbeli ellátások helyi szabályozásáról, valamint az építményadóról és az idegenforgalmi adóról.
Tájékoztató hangzik el ezeken kívül az idei évi költségvetésről, valamint döntés születik a munkaügyi tanácsba egy tag delegálásáról is.
Ezt követően lóversenyfogadás és bukmékeri fogadás elindításáról szóló pályázat kiírásáról határoz a testület, majd a Magyarországi Történeti Városok és Térségek Szövetsége alapszabályáról döntenek.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vásárol szezon végi kiárusításokon?

Tovább olvasom