Kisalföld logö

2018. 05. 25. péntek - Orbán 17°C | 25°C Még több cikk.

Holnap közgyűlés

Közgyűlést tart Sopron képviselő-testülete holnap a városházán. Napirenden lesznek többek között az önkormányzati gazdasági és közhasznú társaságok beszámolói, valamint a város hitelei.
Ismét összeül Sopron képviselő-testülete holnap, hogy tizenkét napirendi témában hozzon döntést. A közgyűlés a bizottságok még esküt nem tett – nem képviselő – tagjainak eskütételével kezdődik, majd a szociális foglalkoztató alapító okiratának módosításáról döntenek. A következő előterjesztés már a Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Kft., a Pro Kultúra Kht. és a GYIK Kht. felügyelőbizottsági tagjainak visszahívásáról és új tagok megválasztásáról szól.
Az önkormányzati gazdasági és közhasznú társaságok első, második és harmadik negyedéves beszámolóit is megtárgyalja holnap a testület. Rendeletmódosításra is sor kerül a holnapi ülésen, mégpedig az önkormányzati lakások és helyiségek bérlete, valamint a lakáscélú helyi támogatások ügyében. Beszámoló hangzik el a város hiteleiről és kötelezettségvállalásairól. Téma lesz a közgyűlés által alapított címek, díjak és elismerések adományozásának rendjéről szóló rendelet módosítása is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

győri eto

MTK

Győr, DAC-pálya, 13.30 ó. V.: Iványi Z. Tovább olvasom