Kisalföld logö

2017. 09. 21. csütörtök - Máté, Mirella 11°C | 14°C Még több cikk.

Hófehér karaoke karácsony

Az ünnep meghitt pillanataiban elengedhetetlen a zene. Vagy magunk éneklünk a fa alatt, vagy felteszünk egy bakelitlemezt. Persze, előfordul, hogy nem tudjuk a Mennyből az angyal vagy a Csendes éj szövegét. Ebben segít a Magyarországon elsőként megjelent karaoke DVD, amelyen a legismertebb karácsonyi dalokat gyűjtötték össze.
Tizenkettő ismert és szeretett karácsonyi dalt gyűjtött össze és adott ki a kecskeméti Fortuna Records. Ám a karácsony előtt nagy érdeklődésre számot tartó DVD Magyarországon egyedülálló: mégpedig abban, hogy ez egy karaoke DVD. A dalok között szerepel a Csendes éj, a Hull a pelyhes fehér hó , a Mennyből az angyal, a Száncsengő, és a Pásztorok, pásztorok.

A menü átlátható, egyszerűen kezelhető. Rákattintva a karaoke menüpontra éneklés közben olvashatjuk a dalszövegeket. Örömteli, hogy nem csupán a szöveg jelenik meg a képernyőn: a háttérben karácsonyi ünnepet idézők képek – fenyőerdők, hófödte hegycsúcsok, zúzmarás faágak, csillogó fenyőfadíszek – jelennek meg szépen egymásra úsztatva.
S ha pedig szívesen hallgatjuk inkább a dalt, választhatjuk a menüben felkínált énekes verziót Gyenis Erika, Terray Orsolya, Majorcsics Emese, Kirsch Péter és Teket Melinda tolmácsolásában. Az audio menüpontot választva pedig a tizenkét dalt egymás után hallgathatjuk meg, akárcsak egy zenei CD-n. A kiadvány sokoldalúsága és egyedülállósága miatt ajándéknak is kitűnő.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hétszázmilliárd a pólusvárosoknak

A következő hét évben 600–700 milliárd forint áll rendelkezésre a pólusvárosok fejlesztésére,… Tovább olvasom