Kisalföld logö

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -8°C | 2°C Még több cikk.

Hivatalosan is átadták az MSZP új székházát

Jelképes kulcsátadással nyitották meg az MSZP új székházát a VI. kerületi Jókai utcában szombaton Budapesten. A kulcsot a szocialisták választmányi elnöke adta át Gyurcsány Ferencnek a testület ülése előtt. Simon Gábor azt mondta: az új épület senki előtt nem marad zárva, mert egy nyitott és befogadó pártot jelképez.

A Jókai és az Ó utca sarkán álló épületet a Köztársaság téren lévő korábbi székház árából vette az MSZP. Helyet kaptak itt a párt tagozatai, platformjai és partnerszervezetei is, összesen 1462 négyzetméteren. A pártelnök irodája a legfelső emeleten van, ahol egy nagytermet is kialakítottak. A földszint mindenki előtt nyitott, itt hamarosan büfé nyílik társalgóval, valamint egy 227 négyzetméteres előadóterem is helyet kapott. Az új székház összterülete egyébként csaknem 3500 négyzetméter. Az ötemeletes épület eredetileg az 1890-es években épült, 1950-ben alakították át irodaházzá.

Az MSZP 2008 elején újíttatta fel, belső falait részben fehérre festették, részben barackszín árnyalatot kaptak. A felújításkor maximálisan figyelembe vették az épület '50-es évekbeli hangulatát - áll az MSZP tájékoztatójában. A szocialista párt másfél éve költözött ki Köztársaság téri központjából, ezután a Vérmező úton béreltek irodákat, amelyeket tavaly, az év végén hagytak el. Az átmeneti időben a Thököly úton volt a párt központja.

Olvasóink írták

 • 5. Fedayn 2009. január 26. 15:00
  „Nézd meg kalányos a Jobbikot!Nincs kommunikációs milliárdok, nincs fényűző pártszékház,tiltva vannak mindenhol,nincs napkelte,aztán mégis 7-8%-on van!”
 • 4. jockey 2009. január 25. 19:56
  „Milyem szerencse, hogy erre a válság kellős közepén is van pénz!”
 • 3. Fedayn 2009. január 25. 11:06
  „Ti egy banda vagytok a fidessze lkalányos cigány!Féljél,mert jön a Jobbik, megesz téged!”
 • 2. kalanyos 2009. január 24. 21:45
  „Nem,Fedayn,ez nem a Fidesz-szekhaz.”
 • 1. Fedayn 2009. január 24. 20:07
  „Patkánytanya!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az adórendszer és a szociális háló is átalakításra szorul

Az ország stabilitása érdekében az idei költségvetésnek meg kell teremtenie az elkövetkező évek… Tovább olvasom