Kisalföld logö

2016. 10. 25. kedd - Blanka, Bianka 13°C | 21°C

Hírességek a jubileumi tornászbálon

Torna

A győri Kristály étteremben március 3-án tartja hagyományos jótékonysági bálját a városi tornaszövetség és a Győr Tornasportjáért Alapítvány. Arnold Csaba, a szövetség elnöke elmondta: ez lesz sorrendben a 15. ilyen jellegű rendezvény.


„ Heller László ötlete volt az első bál megrendezése, akkor kilátástalan helyzetben volt a város tornasportja, szinte eszköz nélkül maradtak Győr tornászai. Az a Borkai Zsolt tartotta a bemutatót, aki akkor még aktív sportoló volt” – elevenítette fel emlékeit a szövetség első embere.
Természetesen a mostani, este fél hétkor kezdődő bálon sem lesz hírességekből, látványosságokból hiány. Többek közt olyan neves egykori tornászok teszik tiszteletüket, mint Magyar Zoltán, Gu-

czoghy György, Fajkusz Csaba vagy éppen Csollány Szilveszter. A tervek szerint a Bercsényi DSE tehetséges fiataljai mellett az Európa-bajnok Berki Krisztián lólengésgyakorlatát is láthatják a résztvevők. Érdekesség, hogy bárki benevezhet a már hagyományosnak tekinthető kézenálló-versenyre.
Belépőket minden hétköznap délután 15 és 18 óra között a győri Bercsényi-gimnáziumban, illetve a Stelczer utcai Next Fashion kávézóban válthatnak az érdeklődők.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SMS 03.01.

Tovább olvasom