Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

Híres kismamák negyven fölött

Több híresség is van, aki saját példájával bizonyítja, hogy nem lehetetlen a harmincöt feletti szülés.

Negyvenöt évesen hozta világra negyedik gyerekét a brit miniszterelnök felesége. Madonna, túl a negyvenen másodszor is állapotos volt. Őket nem zavarja, hogy sokan elfogadhatatlannak tartják, ha egy asszony harmincöt fölött vállalja a szülést. 
 
Gólya a Downing Streeten

 
A brit miniszterelnök felesége, Cherie Blair sem volt már fiatal, amikor negyedik gyermeküket várta.

A Blair-család a kis Leóval
Valóban nem mindennapi eset, hogy egy háromgyerekes anya 45 éves korában vállalja a negyedik világra hozatalát. Cherie-nek azonban, aki férjével együtt mélyen hívő katolikus, meg sem fordult a fejében, hogy negyedik magzatát elvetesse. Így aztán a vonzó, fiatal Blair az első brit kormányfő, akinek a miniszterelnöki rezidencián született gyereke. (A család valójában nem a híres Downing Street 10-ben lakik, mert azt szűknek tartották és "lakást cseréltek" Lord Gordonnal, az angol felsőház elnökével, és a 11. szám alá költöztek.) 
Cherie, a sikeres jogásznő boldogan fogadta meg orvosa tanácsait. Lerövidítette munkanapjait, és igyekezett a legegészségesebben élni, hogy a kicsi egészséges legyen. Gyerekei, az akkor még 15 éves Euan, a 14 éves Nicky és a 11 éves Kathryn már alig várták Leo születését.
Maga Tony is boldogan készült arra, hogy segítsen majd feleségének a bébi gondozásában. Igazi családapa, eddig is szívesen vette ki részét pelenkázásból, gyereknevelésből. Sok időt tölt utódaival, játszik velük, segít nekik megírni a házi feladatot, ellenőrzi, megmosták-e a fogukat. Meggyőződése, hogy sikeres karrierjének kulcsa a család, amely jóban, rosszban támasza.

Annette Benning - Vigasz az elmaradt Oscarért

Annette Bening
A babaarcú színésznő viszonylag későn, harminc fölött futott be. Valójában akkor kapták fel igazán, amikor a hollywoodi szépfiúnak és egykori megrögzött agglegénynek, Warren Beattynek (62) kimondta a boldogító igent. Persze Annette szerint nincs összefüggés karrierje felívelése és házassága között. Nyolc év alatt Benning négy gyermekkel ajándékozta meg párját. 41 évesen szülte a negyedik kis Beattyt (a keresztneve Ella Corinne).

Annette magánéletéről még kollégái sem tudnak túl sokat. Az amerikai szépség rendezője egyenesen így fogalmazott: "Annette rendkívül titokzatos személyiség". A sztár maga is gondoskodik arról, hogy titokzatosság lengje körül: rendkívül ritkán ad interjút, és mindig kiköti, csak semleges dolgokról faggathatják. Az értelmiségi férfiak nőideáljának titulált színésznő elárulta viszont, hogy Kathlynnek, Bennek, Isabelnek és az utuljára született picinek valószínű születik még testvére. "A terhesség felvillanyoz, felszabadultnak érzem tőle magam. Az életben szeretném még néhányszor átélni azt az érzést. És közben persze tökéletes feleség is, hogy Warrent is boldoggá tegye. Bizonyára ez sikerül neki, hiszen a nagy nőcsábászt ő tudta egyedül megszelídíteni.

Madonna - Két apától két gyerek

Tíz éve senki sem gondolta volna róla, hogy egyszer anya lesz, és igazi otthont teremt. Az anyagias lány rácáfolt az előítéletekre. A 200 millió dolláros díva, most nem engedi, hogy lánya, Lourdes tévét nézzen, ő maga jógáznik, rendszeresen meditál. Saját bevallása szerint az anyaság teljesen megváltoztatta. Felszínre törtek benne azok az érzelmek, amelyeket gyerekkora óta elfojtott.

Anyja ötéves korában halt meg, apja elvette házvezetőnőjüket, Madonnának nélkülöznie kellett az igazi anyai szeretetet kislány korában. A tánc és az éneklés adott újra értelmet életének. Kisebbik gyermeke apjával, Guy Ritchie brit rendezővel való viszonya már kevésbé tiszta. Hol szakításról, hol boldogságról cikkeznek velük kapcsolatban.

Christie Brinkley - Örökifjú szőke mama

Egyetlen év alatt három vetélése volt, aztán 1998 júliusában végre újra anya lett. 44 évesen szülte harmadik gyerekét. A boldog mamának sokáig rémálom volt az élete. Több férjet elfogyasztott (Jean-Francois Allaux, Billy Joel, Richard Taubman), mire rátalált az igazira. Ricky Taubman üzletember után visszavonult. Jack nevű fiával és Alexa Ray nevű tinédzser lányával élt egyedül vidéken.

Aztán 1996-ban negyedszer is kimondta a boldogító igent. Ezúttal Peter Cook építésznek. Christie mindenképp szerette volna kicsivel megajándékozni újdonsült urát. Pedig akkor már túl volt a negyvenen. 43 évesen két vetélése volt, mindkét kicsit négy hónaposan veszítette el. Ezután a harmadikat már mesterséges megtermékenyítéssel ültették méhébe. (Cook nagyon segítőkész volt, megtanulta, hogyan kell neki beadni feleségének a hormoninjekciókat reggelente, amikor a mesterséges megtermékenyítésre készültek.)

Amikor ez a magzat is a másik kettő sorsára jutott, a szülők arra gondoltak, feladják. Két hónap múlva Christie újra terhes lett. Kilenc hónappal később boldogan foghatta kezébe a kis Sailor Lee-t. Cook, aki öt évvel fiatalabb az egykori topmodellnél, soha nem volt házas korábban, és talán még feleségénél is jobban örül a kicsinek. Azt mondta, akkor is boldog lett volna szép felesége oldalán, ha nem születik gyerekük.

Christie ma már újra dolgozik. Fitnesz-, ékszer- és kozmetikai cégekben is érdekeltsége van. Believe néven saját parfümöt dobott a piacra. A tökéletes házasság receptjét is ismeri: "Alapja: igazi mély bizalom és egymás tisztelete. A férjem hazatérésekor mindig a nyakába ugrom. Ő is ugyanezt teszi. Ezek az apró dolgok számítanak." Minden ok nélkül is rendszeresen küldenek egymásnak virágot, amikor távol vannak egymástól.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyomul a Skype

A Skype VoIP internetes telefonszolgáltató megkötötte első szerződését egy mobilcéggel arra vonatkozóan, hogy utóbbi ügyfelei fix havidíjas 3G internetes szolgáltatás keretében igénybe vehetik a Skype kínálta telefonálási lehetőséget. Több szakértő úgy gondolja, hogy a Skype nem lesz túl népszerű a mobilszolgáltatók körében, mivel konkurenciát jelenthet saját konstrukcióik számára. Tovább olvasom