Kisalföld logö

2017. 03. 27. hétfő - Hajnalka 0°C | 13°C Még több cikk.

Hétvége: a vaskos könyvek varázsa

A közélet, a kultúra és a gazdaság jeles csongrád megyei képviselőit kérdezzük sorozatunkban arról, milyen programot választanak maguknak a hétvégén, s azt szívesen ajánlják-e másoknak is. Most Szabó Gábor, a Szegedi Tudományegyetem rektora (képünkön) árulja el, mivel tölti szabadidejét.
– Ajándékvadászatra szánom a szombatból a budapesti partnertalálkozó után megmaradó szabadidőm. Az első állomás: kedvenc szegedi parfümériám, ahol a családom hölgy tagjai számára választok szépítő szereket – árulja el Szabó Gábor. A sport se marad ki a rektor hétvégi programjából: mert sportszerek is kerülnek karácsonyfájuk alá, illetve mert egyik barátja domaszéki tanyáján gyakorolja az 53 éves korában megismert új kedvtelését, a lovaglást. E sportot mint depreszziót és stresszt oldó örömforrást mindenkinek ajánlja

– Vasárnap a szegedi Lions Klub Cora előtti adománygyűjtésében vállaltam szerepet, de délután talán marad idő az olvasásra – reménykedik a rektor. – Szeretem a gazdasági és politikai témájú, vaskos könyveket, az olyanokat, mint Jenkins Churchillje, Hoffmannak az új Oroszországról szóló kötete, mert ezeket az olvasmányokat néhány napos kihagyás után is lehet folytatni. Készülők a két ünnep közötti időszakra, mert az a pihenésé lesz. Nagyokat sétálok, a barátaimat pedig hússütésre és egy kis borozgatásra hívom.

Könyv: David E. Hoffman: Oligarchák, Erő és hatalom az új Oroszországban. Századvég Kiadó
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Reá vetett kő

Az vesse reá az első követ... – mondá Jézus, és szemlátomást igaza volt. Megkövezni egy nőt,… Tovább olvasom