Kisalföld logö

2017. 11. 20. hétfő - Jolán 3°C | 7°C Még több cikk.

Hetente kétszer fürödhet Tarsoly Csaba

A két hete előzetesbe helyezett Quaestor-vezér szüleit és lányait jelölte meg kapcsolattartónak, és napi egy órát levegőzhet a börtönben.
Tarsoly havonta két csomagot kaphat, akárcsak a többi rabnak, neki is egy élelmiszer- és egy piperepakk engedélyezett. Naponta egy órát sétálhat, fennmaradó idejét a cellájában tölti zárkatársa társaságában. Hetente kétszer fürödhet. Eddig egyetlen alkalommal hallgatták ki.

A Quaestor-vezér egyik barátja a Borsnak el­mondta: Tarsoly két huszonéves lányát és a szüleit jelölte meg kapcsolattartónak, velük már beszélhetett telefonon, ám a havi egy személyes találkozásra korlátozott beszélőre még nem kerülhetett sor.

Az FN24 arról értesült, hogy bezárt a Quaestor központi, fővárosi irodája. Az ajtóra egy rövid tájékoztató levelet függesztettek, amely szerint átmenetileg szünetel a személyes ügyfélfogadás. Honlapjukon egy szót sem ejtettek a zárásról.

A kirendelt felügyeleti biztos irányításával időközben megkezdődött a Quaestor Értékpapír-kereskedelmi Zrt. Ügyfélegyenlegeinek kiküldése. Ha egy ügyfél eltérést talál a saját és a kiküldött egyenlege között, azt április 20-ig kell jeleznie a Quaestornál.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A QuaesTournak két csoportja van még külföldön

A QuaesTour Utazási Irodának két csoportja tartózkodik még külföldön, Peruban és Dubajban. Tovább olvasom